ACERBIS LED DUAL ROAD Kézvédők (Pár) AC 0013081

Gyártó:
Cikkszám:
735984
Gyári cikkszám:
AC 0013081

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS LED DUAL ROAD Kézvédők (Pár) AC 0013081

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS LED DUAL ROAD Kézvédők (Pár) AC 0013081 - Tökéletes választás minden motoros számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a design-ra. Ez a kiváló minőségű kézvédő pár LED világítással van felszerelve, amely nemcsak növeli a láthatóságot és biztoságot az éjszakai vezetés során, hanem különleges megjelenést is kölcsönöz motorjának.

Jellemzők:

  • LED világítás: A beépített LED világítás növeli az Ön láthatóságát, amely különösen fontos szürkületi vagy éjszakai vezetés során. Az erős, fehér fény kellemes kontrasztot biztosít, ami más közlekedők számára is könnyebben láthatóvá teszi Önt.
  • Kiváló minőségű anyagok: Az ACERBIS által gyártott kézvédők kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és megbízhatóságot.
  • Speciális kialakítás: Ergonomikus és aerodinamikus kialakításának köszönhetően ezek a kézvédők nemcsak védelmet nyújtanak a szél és az időjárás viszontagságai ellen, hanem minimalizálják a légellenállást is.
  • Könnyű telepítés: Ezek a kézvédők könnyen telepíthetők, és kompatibilisek a legtöbb motorkerékpár-típussal. A csomag tartalmazza az összes szükséges rögzítőelemet és útmutatót.

Összegezve: Ha olyan kézvédőt keres, amely egyesíti a kiváló minőségű anyagok használatát, praktikus LED világítást és esztétikai megjelenést, az ACERBIS LED DUAL ROAD Kézvédők (Pár) AC 0013081 a tökéletes választás. Ez a termék növeli a biztonságot, fokozza a komfortot és javítja a motorja megjelenését. Ideális választás mindennapi használatra és hosszabb motoros túrákra egyaránt.

Ne habozzon, fedezze fel a különbséget, amelyet az ACERBIS LED DUAL ROAD Kézvédők (Pár) AC 0013081 nyújtanak. Kapható a webshopunkban, ahol a legszélesebb választékot találja motoralkatrészekből és motoros kiegészítőkből. Rendelje meg most, és tapasztalja meg a legjobbat a motoros világban!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges