ACERBIS Kézvédők Xenon Kawasaki Z900 AC 0025437.090

Gyártó:
Cikkszám:
984554
Gyári cikkszám:
AC 0025437.090

37099.999968

29212.5984

37 100 Ft

Nettó: 29 213 Ft

ACERBIS Kézvédők Xenon Kawasaki Z900 AC 0025437.090

3-14 nap
Rendelhető

Fedezze fel az ACERBIS Kézvédők Xenon Kawasaki Z900 AC 0025437.090 modellt, amely a legjobb védelmet és stílust kínálja motorjához. Ezek a prémium kézvédők kimondottan a Kawasaki Z900 modellekhez lettek tervezve, és a lehető legmagasabb színvonalat garantálják.

A ACERBIS kézvédők innovatív tervezéssel és csúcsminőségű anyagokkal készültek, hogy biztosítsák a maximális tartósságot és védelmet minden motoros számára. A Xenon kézvédők tartós, könnyű anyagból készültek, amely bármilyen időjárási körülmények között állják a sarat. Védi kezét a szél, az eső, a hideg és bármilyen úton található törmelék ellen, ezáltal növelve a vezetés komfortját és biztonságát.

A kézvédők aerodinamikai kialakítása biztosítja a minimális légellenállást, növelve a motor stabilitását nagy sebességnél is. Az univerzális rögzítőrendszer lehetővé teszi a könnyű felszerelést különböző motorokhoz, miközben szorosan és biztonságosan tartja a kézvédőket a helyükön.

Főbb jellemzők

  • Kiemelkedő minőség és tartósság
  • Könnyű anyagokból készültek, ami nem terheli meg a motorozást
  • Védi a kezeket az időjárási viszontagságoktól és az úton található törmeléktől
  • Modern, aerodinamikai tervezés a minimális légellenállásért
  • Egyszerű felszerelési lehetőség


A barátságos és könnyen használható dizájn teszi az ACERBIS Xenon kézvédőket ideálissá minden motoros számára, legyen az profi versenyző vagy hobbi motoros. Az egyszerűen felszerelhető rendszernek köszönhetően könnyedén rögzítheti a kézvédőket, és máris élvezheti azok minden előnyét.

A stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációját képviselik ezek a kézvédők, amelyek nemcsak védelmet nyújtanak, hanem modern és vonzó megjelenést is kölcsönöznek motorjának. Az ACERBIS márka hírneve és tapasztalata garantálja, hogy hosszú távon élvezheti a termék előnyeit.

Legyen szó hosszú utazásról vagy rövid utakról, az ACERBIS Xenon kézvédők felszerelésével minden motorosmegfelelő védelmet és kényelmet biztosíthat. Ne várjon tovább, és rendeljen még ma a legjobb áron, közvetlenül a pontosság és megbízhatóság világából!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett