ACERBIS KÉZVÉDŐK ENDURANCE - FEKETE AC 0016867.090

Gyártó:
Cikkszám:
736282
Gyári cikkszám:
AC 0016867

19800.000024

15590.5512

19 800 Ft

Nettó: 15 591 Ft

ACERBIS KÉZVÉDŐK ENDURANCE - FEKETE AC 0016867.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS KÉZVÉDŐK ENDURANCE - FEKETE AC 0016867.090

Termékleírás:

Bemutatjuk az ACERBIS Endurance kézvédőket, amelyek magas minőségű anyagaikkal és kiemelkedő tervezésükkel biztosítják a motorosok számára a maximális kényelmet és biztonságot. Ezek a kézvédők kifejezetten off-road használatra lettek tervezve, de alkalmasak minden motoros számára, aki magas szintű védelmet keres.

Az ACERBIS egy világszerte elismert márka, amely specialistája a motoralkatrészek és kiegészítők gyártásának. Az általuk gyártott kézvédők széles körben ismertek a minőségükről és megbízhatóságukról. Az Endurance kézvédő performance és tartósság szempontjából is kimagasló. A termék főbb jellemzői a következők:

  • Erős és tartós anyagok: A polipropilén anyagból készült kézvédők rendkívül ellenállóak a sérülésekkel és ütközésekkel szemben.
  • Könnyű súly: Az anyagok kiválasztása során az egyik cél az volt, hogy a kézvédők könnyűek legyenek, hogy ne növeljék jelentősen a motor tömegét.
  • Kiváló illeszkedés: Az ACERBIS kézvédőket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a motor kormányára, és a felszerelés egyszerű és gyors legyen.
  • Széleskörű védelem: Ezek a kézvédők a kezedet és az alkart védik a kövekkel, ágakkal és egyéb akadályokkal szemben, amikkel az úton találkozhatsz.
  • Elegáns dizájn: A fekete szín és a modern formatervezés elegáns megjelenést biztosít motorod számára.

Az ACERBIS Endurance kézvédők nemcsak a kiváló minőségükkel, de a praktikus és ergonomikus kialakításukkal is kiemelkednek. Az anyagok tartóssága és a gondosan megtervezett részletek biztosítják, hogy minden motoros a legmagasabb szintű védelmet élvezhesse. Ezek a kézvédők kifejezetten ajánlottak azoknak, akik rendszeresen részt vesznek off-road versenyeken, vagy gyakran közlekednek nehéz terepviszonyok között.

További előnyük, hogy az ACERBIS Endurance kézvédők könnyen felszerelhetők, így a motorosok gyorsan és egyszerűen telepíthetik őket. A csomag tartalmazza a szükséges rögzítő elemeket és egy részletes útmutatót is, ami lépésről lépésre segít a kézvédők felszerelésében.

Az ACERBIS kézvédők számos tesztelésen átestek, hogy biztosítsák a legmagasabb szintű védelmet és megbízhatóságot. Ezen kézvédők használata során a motorosok nyugodtabban és magabiztosabban közlekedhetnek, tudván, hogy kezeik és alkarjuk védve vannak a külvilág hatásaitól.

Szerezze be most az ACERBIS Endurance kézvédőket a legjobb áron webshopunkban, és élvezze a profi motorosok által használt védelmi eszközök nyújtotta előnyöket!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges