ACERBIS Handguards Xenon Ktm/yamaha AC 0025431.090

Gyártó:
Cikkszám:
984621
Gyári cikkszám:
AC 0025431.090

37099.999968

29212.5984

37 100 Ft

Nettó: 29 213 Ft

ACERBIS Handguards Xenon Ktm/yamaha AC 0025431.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Kézvédők Xenon Ktm/yamaha AC 0025431.090

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kézvédők > Kézvédő

Gyártó: ACERBIS

A motorosok számára elengedhetetlen tartozék, amely növeli a biztonságot és a kényelmet, az ACERBIS Kézvédők Xenon Ktm/yamaha AC 0025431.090. Ez a prémium minőségű termék tökéletes választás minden Ktm és Yamaha motorkerékpár tulajdonos számára, akik szeretnék megvédeni kezüket a szél, eső, sár és esetleges ütközések ellen.

Ezek a kézvédők különösen ajánlottak terepmotorosoknak és túramotorosoknak, de városi környezetben is nagy előnyt jelenthetnek. Az ACERBIS márka már régóta ismert a kiváló minőségű motoros felszerelések gyártásáról, így biztos lehet benne, hogy ezzel a kézvédővel hosszú távon is elégedett lesz.

Jellemzők:

  • Kiemelkedő védelem: A kemény műanyag burkolatnak köszönhetően a kézvédők megbízható védelmet nyújtanak a fizikai behatások ellen.
  • Aerodinamikus kialakítás: Az áramvonalas forma csökkenti a légellenállást, miközben továbbra is hatékonyan védi a kezeket.
  • Könnyű felszerelés: A kézvédők egyszerűen felszerelhetők a motorkerékpár kormányára, nem igényelnek különleges szaktudást vagy szerszámokat.
  • Kiváló kompatibilitás: Kifejezetten a Ktm és Yamaha motorkerékpárokhoz tervezve, tökéletesen illeszkedik ezekhez a modellekhez.
  • Tartós anyagok: Az ACERBIS kézvédők tartós és ellenálló anyagokból készültek, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.

Előnyök:

A kézvédők használatának számos előnye van. Először is, jelentős mértékben növelik a biztonságot, védelmet nyújtva a kézsérülések ellen, amelyek gyakoriak lehetnek terepmotorozás vagy hosszú távú túrák során. Másodszor, javítják a kényelmet, mivel megvédenek a széltől és az esőtől, így a motoros kezei mindig szárazak és melegek maradhatnak.

Ezen túlmenően, a kézvédők esztétikai értéket is hozzáadnak a motorkerékpárhoz. Az elegáns és modern kialakítás harmonizál a motor sportos megjelenésével, így nem csak funkcionális, hanem vizuális szempontból is előnyös.

Összegzés:

Az ACERBIS Kézvédők Xenon Ktm/yamaha AC 0025431.090 ideális választás minden motoros számára, aki fontosnak tartja a biztonságot és a kényelmet. A kézvédők magas minőséget, tartósságot és stílust kínálnak, így tökéletes kiegészítői lehetnek minden Ktm vagy Yamaha motorkerékpárnak. Szerezze be most webshopunkban, és élvezze a motorozás minden pillanatát teljes biztonságban!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges