ACERBIS FELSZERELŐ KÉSZLET MX UNICO KÉZVÉDŐKHÖZ MŰANYAG KÉSZLET AC 0008158.090

Gyártó:
Cikkszám:
736309
Gyári cikkszám:
AC 0008158

6700.000062

5275.5906

6 700 Ft

Nettó: 5 276 Ft

ACERBIS FELSZERELŐ KÉSZLET MX UNICO KÉZVÉDŐKHÖZ MŰANYAG KÉSZLET AC 0008158.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Felszerelő Készlet MX UNICO Kézvédőkhöz Műanyag Készlet AC 0008158.090

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a motoralkatrészek és motoros ruházati cikkek széles választékát kínáljuk. Bemutatjuk az ACERBIS Felszerelő Készlet MX UNICO Kézvédőkhöz Műanyag Készlet AC 0008158.090-at, amely kifejezetten a motorosok számára készült, hogy növelje a biztonságot és a komfortot a motorozás során.

Termékleírás

Az ACERBIS az egyik legismertebb márka a motoros kiegészítők piacán, és ez a felszerelő készlet sem kivétel. Az ACERBIS Felszerelő Készlet MX UNICO Kézvédőkhöz tartós és könnyű műanyagból készült, amely erős és megbízható védelmet nyújt az MX stílusú kézvédők rögzítéséhez. Ez a készlet lehetővé teszi a kézvédők gyors és egyszerű felszerelését, így kevesebb időt kell töltenie a szereléssel és több időt az úton.

Főbb jellemzők:

  • Magas minőségű műanyag - Erős és tartós anyag, amely hosszú élettartamot biztosít.
  • Könnyű szerelhetőség - Gyorsan és egyszerűen rögzíthető a kézvédőkhöz.
  • Kompatibilitás - Kifejezetten az MX UNICO kézvédőkhöz tervezve.
  • Gyártó - Az ACERBIS, egy megbízható és jól ismert márka a motoros kiegészítők között.
  • Cikkszám - AC 0008158.090

Használati előnyök

Az ACERBIS Felszerelő Készlet MX UNICO Kézvédőkhöz számos előnyt kínál a motorosok számára. Ezek közé tartozik a kiváló védelmi szint, amelyet a kézvédők biztosítanak. Ezen túlmenően, a készlet könnyű és tartós, ami nagyobb kényelmet biztosít a hosszú motorozás során.

A készlet tartalmaz minden szükséges rögzítőelemet, amely lehetővé teszi a kézvédők szilárd és biztonságos felszerelését. Az egyszerű szerelhetőség révén gyorsan és hatékonyan rögzíthető a kézvédők, így több időt tölthet a motorozással és kevesebb időt a szervizeléssel.

Az ACERBIS Felszerelő Készlet MX UNICO Kézvédőkhöz ideális választás mind az amatőr, mind a profi motorosok számára. Legyen szó városi közlekedésről vagy terepmotorozásról, ez a készlet minden körülmények között kiváló védelmet és kényelmet biztosít.

Kategória

A termék a Motoralkatrész > Webshop > Kézvédők > Rögzítés kategóriába tartozik, ahol számos más motoros kiegészítőt is találhat, amelyek segítenek növelni a biztonságot és a komfortot a motorozás során.

Rendelés és Szállítás

Ne habozzon, adja le rendelését még ma! Egyszerű és gyors rendelési folyamatunk révén könnyedén beszerezheti az ACERBIS Felszerelő Készletet MX UNICO Kézvédőkhöz. Szállításunk megbízható és gyors, így rövid időn belül kézhez kaphatja a terméket.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és növelje motoros élményét az ACERBIS termékeivel!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges