ACERBIS DUAL ROAD HANDGUARDS NO MOUNTING KIT (BLACK * WHITE) AC 0017933

Gyártó:
Cikkszám:
736011
Gyári cikkszám:
AC 0017933

35699.999974

28110.2362

35 700 Ft

Nettó: 28 110 Ft

ACERBIS DUAL ROAD HANDGUARDS NO MOUNTING KIT (BLACK * WHITE) AC 0017933

  • Fehér (030)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Dual Road Handguards - Rendkívüli védelem a motorosok számára!

A motorozás során a védők felszerelése kiemelkedően fontos, hogy megóvjuk magunkat és motorunkat az esetleges balesetektől és sérülésektől. Az ACERBIS Dual Road Handguards AC 0017933 az egyik legmegbízhatóbb és leghatékonyabb kézvédő az ügyes motorosok számára, akik értékelik a minőséget és a stílust egyaránt.

Termékleírás:

Az ACERBIS Dual Road Handguards egy pár kiváló minőségű kézvédő fekete és fehér színkombinációban. A termékhez nem tartozik rögzítő készlet, így az külön megvásárolható a specifikus motormodellhez igazodva.

Főbb jellemzők:

  • Tökéletes illeszkedés és kompatibilitás: Az ACERBIS kézvédők univerzális kialakításúak, így számos motorra könnyedén felszerelhetők, biztosítva a maximális védelmet.
  • Kiváló minőségű anyagok: Strapabíró műanyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek. Ezek a védelem elsődlegesen az ujjakat és a kezet célozza meg az úton keletkező kavicsoktól és egyéb repülő tárgyaktól.
  • Modern és esztétikus dizájn: A fekete-fehér színkombináció modern és elegáns megjelenést biztosít a motornak. Ideális választás azok számára, akik stílust és funkcionalitást keresnek egyazon termékben.
  • Könnyen felszerelhető: Bár a termékhez nem tartozik rögzítő készlet, a kézvédők egyszerűen és gyorsan felszerelhetők, megfelelő rögzítő készletekkel, amelyek külön megvásárolhatók.
  • Márkaminőség: Az ACERBIS márka garancia a kiváló minőségre és a megbízhatóságra. A márka hosszas múltra tekint vissza a motoralkatrészek és kiegészítők gyártásában.

Miért válaszd az ACERBIS Dual Road Handguards kézvédőt?

Az ACERBIS Dual Road Handguards választása segít megvédeni kezedet és ujjaidat a sérülésektől, amelyek a motorozás során előfordulhatnak. Emellett a kézvédők növelhetik a motor aerodinamikai hatékonyságát, és esztétikailag is feldobhatják a járművet. A könnyen felszerelhető kialakítás és a megbízható minőség garantálja, hogy hosszú távon is elégedett leszel választásoddal.

Vásárold meg most az ACERBIS Dual Road Handguards AC 0017933 terméket webshopunkban, és élvezd a biztonságosabb és stílusosabb motorozást!

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kézvédők > Kézvédő

Gyártó: ACERBIS

Ne habozz, rendeld meg még ma!

#Szín Fekete (090)
#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges