ACERBIS Csere első pajzs X-ROAD Kézvédők (FEKETE * FLUÓ SÁRGA) AC 0017859

Gyártó:
Cikkszám:
736326
Gyári cikkszám:
AC 0017859

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

ACERBIS Csere első pajzs X-ROAD Kézvédők (FEKETE * FLUÓ SÁRGA) AC 0017859

  • Fekete (090)
  • Sárga (060)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Csere első pajzs X-ROAD Kézvédők (FEKETE * FLUÓ SÁRGA) AC 0017859

Üdvözöljük a motoralkatrész webshopunkban, ahol kiváló minőségű kézvédőket és légterelőket kínálunk motorosok számára. Bemutatjuk Önnek az ACERBIS Csere első pajzs X-ROAD Kézvédőket, amely ideális választás mindazok számára, akik nemcsak közúton, hanem terepen is használják motorkerékpárjukat.

Termékleírás

Ezek a kézvédők prémium minőségű anyagból készültek, amely biztosítja a kiváló tartósságot és a megbízható védelmet zord körülmények között is. A fekete és fluoreszkáló sárga színkombináció nemcsak esztétikus, hanem könnyen láthatóvá is teszi a vezetőt a közlekedés során, növelve ezzel a közúti biztonságot.

Jellemzők

  • Tartósság: Magas minőségű műanyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és az ütődéseknek.
  • Könnyű felszerelés: Az egyszerű és gyors rögzítés lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt cserélni tudja a kézvédőt.
  • Kompatibilitás: Az ACERBIS X-ROAD kézvédők széles körű kompatibilitással rendelkeznek, így számos motorkerékpár típushoz használhatóak.
  • Esztétika: A fekete és fluó sárga színű dizájn nemcsak divatos, de növeli a látási lehetőséget is.

Alkalmazási területek

Ezek a kézvédők különösen ajánlottak azoknak, akik sokat közlekednek különböző időjárási körülmények között, valamint a terepmotorosoknak, akik számára a megbízhatóság és az ellenálló képesség elengedhetetlen. Az ACERBIS X-ROAD kézvédők védelmet nyújtanak a szél, eső és a földről felverődő kövek ellen, ezáltal javítva a vezetés komfortját és biztonságát.

Miért válassza az ACERBIS-t?

Az ACERBIS a motorkerékpár kiegészítők piacán világszerte elismert név. Az innováció iránti elkötelezettségüknek köszönhetően folyamatosan új technológiákat és anyagokat vezetnek be, hogy a motorkerékpárosok számára a legjobb termékeket kínálják. Az ACERBIS kézvédők nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikusak is, így választásukkal mindkét szempontból a legjobbra tehet szert.

#Szín Fekete (090)
#Szín Sárga (060)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges