ACERBIS CSERE ALUMÍNIUM RÚD X-FACTOR - FEKETE AC 0017633.090

Gyártó:
Cikkszám:
736323
Gyári cikkszám:
AC 0017633

23800.000025

18740.1575

23 800 Ft

Nettó: 18 740 Ft

ACERBIS CSERE ALUMÍNIUM RÚD X-FACTOR - FEKETE AC 0017633.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS CSERE ALUMÍNIUM RÚD X-FACTOR - FEKETE AC 0017633.090

Legyen motoros kalandod minden pillanata biztonságos és stílusos az ACERBIS Csere Alumínium Rúd X-Factor-ral. Ez a fekete színű modell, az AC 0017633.090, a legmagasabb szintű teljesítményt és tartósságot kínálja, amelyet a piacon található motorvédő alkatrészeknél elvárhatunk.

Kiváló Minőségű Anyagok

Az ACERBIS egy híres gyártó, amely motorkerékpár alkatrész- és felszerelés gyártásban kiváló hírnevet szerzett. Az X-Factor alumínium rúdja nem kivétel. Kiváló minőségű alumíniumból készült, amely könnyű, mégis hihetetlenül erős, így kiváló választás bármilyen motoros számára. Az alumínium tartósságot biztosít, ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek, és hosszú távon megőrzi megjelenését és funkcióját.

Fejlett Védelem

Ez az alkatrész nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem elsősorban a motoros biztonságát szolgálja. Az X-Factor alumínium rúd elsődleges feladata, hogy védelmet nyújtson a kezünkre eső tárgyak, ágak, kövek és más váratlan akadályok ellen a terepen való motorozás során. Az erős alumínium szerkezet hatékonyan védi a kormány alkatrészeit is az ütésektől és esésektől, ezáltal növelve a teljes biztonságot és megbízhatóságot.

Könnyű Telepítés és Karbantartás

Az ACERBIS X-Factor alumínium rúd kialakítása egyszerű és intuitív telepítést tesz lehetővé. Az ACERBIS mindig gondol arra, hogy termékeik könnyen kezelhetők legyenek, és az alkatrészek cseréje ne jelentsen problémát a motorosok számára. A mellékelt utasítások és a prémium minőségű rögzítőelemek lehetővé teszik a gyors és problémamentes telepítést, hogy a lehető leghamarabb élvezhesd a motorozást.

Modern Design

A fekete AC 0017633.090 modell modern és elegáns megjelenést biztosít bármilyen motorkerékpár számára. Az elegáns fekete szín könnyen illeszkedik a legtöbb motorozási stílushoz és színösszeállításhoz, így biztos lehetsz benne, hogy motorod nemcsak védett lesz, hanem stílusos is.

Kompatibilitás

Az ACERBIS Csere Alumínium Rúd X-Factor számos különböző motorkerékpár modellhez használható, biztosítva, hogy sok motoros élvezhesse előnyeit. Az univerzális tervezés révén könnyedén cserélheted meglévő rúdat valamelyik ACERBIS kínálatában szereplő X-Factor modellre, így minden terep szélsőséges körülményeivel szemben is felkészülhetsz.

Összefoglalva, az ACERBIS Csere Alumínium Rúd X-Factor - Fekete AC 0017633.090 ideális választás minden motoros számára, akik nagy teljesítményt, tartósságot és modern stílust keresnek motorvédő alkatrészeikben. Az ACERBIS elhivatottsága a minőség iránt garantálja, hogy ez a termék hosszú élettartamot és kiváló védelmet nyújt minden motoros kaland során.

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges