ACERBIS Alumínium lemezek Multiplo-E AC 0008431

Gyártó:
Cikkszám:
736281
Gyári cikkszám:
AC 0008431

10700.000063

8425.1969

10 700 Ft

Nettó: 8 425 Ft

ACERBIS Alumínium lemezek Multiplo-E AC 0008431

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Alumínium lemezek Multiplo-E AC 0008431

Üdvözöljük webshopunkban, amely a motoralkatrészek és motoros ruházat specialistája. Örömmel mutatjuk be Önnek az ACERBIS Alumínium lemezek Multiplo-E AC 0008431 modellt, amely a kiváló minőségéről és tartósságáról híres.

Termék Leírása

Az ACERBIS egy neves márka, amely évek óta ellátja a motorosokat megbízható és tartós alkatrészekkel. Az Alumínium lemez Multiplo-E nem kivétel. Speciálisan megtervezett szerkezete biztosítja a maximális védelemet és hosszú élettartamot.

Főbb Jellemzők

  • Anyag: Prémium minőségű alumínium, amely tartósságot és könnyűséget biztosít.
  • Tervezés: Az aerodimanikus kialakítás minimalizálja a szélállást, miközben fokozza a motoros biztonságát.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű rögzítési mechanizmusnak köszönhetően akár egyedül is könnyedén felszerelheti.
  • Kompatibilitás: Számos motor modellhez alkalmas, így nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt.
  • Szín: Az alumínium természetes ezüst színe időtlen és modern megjelenést biztosít a motorjának.

Miért válassza az ACERBIS Alumínium lemezeket?

Ha minőségi kézvédőt keres, amely nemcsak esztétikai szempontból, hanem funkcionálisan is kiemelkedő teljesítményt nyújt, akkor az ACERBIS Alumínium lemez Multiplo-E a tökéletes választás. Az alumínium anyag rendkívül tartós, még a legkeményebb körülmények között is ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek.

Gyártói Információ

ACERBIS az egyik piacvezető vállalat a motoralkatrészek gyártásának területén. Az iparágban szerzett évtizedes tapasztalataik garantálják, hogy minden egyes termékük a legmagasabb szabványok szerint készül. Az innováció és a folyamatos fejlesztés hajtja őket, ami az új termékekben is tükröződik.

Felhasználási Tippek

Javasoljuk, hogy a terméket szakszerűen szereltessék fel, hogy biztosan a legjobb védelmet és teljesítményt nyújtsa. Ez a termék ideális választás mind utcai, mind terepmotorosok számára, akiknek szükségük van egy megbízható és tartós kézvédőre.

Elérhetőség és Rendelés

Az ACERBIS Alumínium lemezek Multiplo-E AC 0008431 elérhető a motoralkatrész webshopunkban különböző kiszerelésekben. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, rendelje meg most, és élvezze a biztonságosabb és kényelmesebb motorozást.

Ha bővebb információra van szüksége, vagy kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges