MAXIMA RACING OIL 2-CYCLE CASTOR 927 LITER 23901

Gyártó:
Cikkszám:
756700
Gyári cikkszám:
23901

13599.999978

10708.6614

13 600 Ft

Nettó: 10 709 Ft

MAXIMA RACING OIL 2-CYCLE CASTOR 927 LITER 23901

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük a motoralkatrészek és motoros felszerelések specialistájának webshopjában! Örömmel mutatjuk be a MAXIMA RACING OIL, 2-CYCLE CASTOR 927 LITER 23901 terméket, amely kiváló választás minden kétütemű motoros számára.

A MAXIMA RACING OIL jól ismert márka a motoros szakmában, és most lehetőséget kínálunk, hogy kipróbálhassa a 2-Cycle Castor 927 kenőanyagukat, amely széles körű elismerést nyert a teljesítmény és a megbízhatóság terén.

Főbb jellemzők:

  • Prémium minőségű kenőanyag: A MAXIMA RACING OIL 2-Cycle Castor 927 kiváló minőségű ricinusolajat tartalmaz, amely magas szintű védelmet biztosít a motor alkatrészei számára, minimalizálva a kopást és meghosszabbítva a motor élettartamát.
  • Tökéletes teljesítmény: Ez az olaj kifejezetten a magas teljesítményű motorokhoz lett kifejlesztve, amelyek maximális teljesítményt igényelnek. A castor alapú összetevők biztosítják a szükséges kenést még a legszélsőségesebb körülmények között is.
  • Károsanyag-kibocsátás csökkentése: A MAXIMA RACING OIL figyelembe vette a környezeti hatásokat is. A 2-Cycle Castor 927 alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és kevesebb füstöt eredményez, így nemcsak a motort, hanem a környezetet is védi.
  • Kiváló oxidáció- és hőstabilitás: Az olaj ellenáll az oxidációnak és a magas hőmérsékleteknek, így hosszabb időn át biztosítja a motor optimális működését.

Kiknek ajánljuk?

A MAXIMA RACING OIL 2-Cycle Castor 927 ideális választás legyen szó motorversenyzőkről, hobbi motorosokról vagy professzionális szerelőkről. Ha Ön olyan motoros, aki nem engedheti meg magának, hogy kompromisszumot kössön a teljesítmény és a megbízhatóság között, akkor ez az olaj a legjobb választás Önnek.

Hogyan használható?

A MAXIMA RACING OIL 2-Cycle Castor 927 használata egyszerű. Javasoljuk, hogy kövesse a motor gyártójának ajánlásait a megfelelő keverési arányok betartása érdekében. Bármilyen kérdés esetén konzultáljon szakértő kollégáinkkal, akik szívesen segítenek.

Készüljön fel a legjobb teljesítményre és hosszabb motorélettartamra a MAXIMA RACING OIL 2-Cycle Castor 927 használatával! Ez az olaj felülmúlhatatlan védelmet és teljesítményt kínál, amit minden motoros megérdemel.

Látogasson el webshopunkba és vásárolja meg most a MAXIMA RACING OIL 2-CYCLE CASTOR 927 LITER 23901-et kedvező áron! Ne habozzon, biztosítsa motorja számára a legjobb kenőanyagot még ma!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges