MUC-OFF Motorkerékpár Rovar- & Kátrány Eltávolító 250ML 20985

Gyártó:
Cikkszám:
992178
Gyári cikkszám:
20985

5999.999938

4724.4094

6 000 Ft

Nettó: 4 724 Ft

MUC-OFF Motorkerékpár Rovar- & Kátrány Eltávolító 250ML 20985

Rendelhető
Rendelhető

MUC-OFF Motorkerékpár Rovar- & Kátrány Eltávolító 250ML 20985

Köszöntjük webshopunkban, ahol kizárólag a legjobb minőségű motorkerékpár alkatrészeket és felszereléseket kínáljuk! Egyik kiemelkedő termékünk a MUC-OFF Motorkerékpár Rovar- & Kátrány Eltávolító 250ML 20985, amely a motorkerékpárok tisztításának és karbantartásának elengedhetetlen eszköze.

Termékleírás

A MUC-OFF Motorkerékpár Rovar- & Kátrány Eltávolító 250ML 20985 kifejezetten a motorkerékpárok számára lett kifejlesztve. Ez a professzionális formula hatékonyan eltávolítja a rovarmaradványokat és a kátrányt anélkül, hogy károsítaná a motor felületét vagy a festéket. Könnyen használható, csak fújd a tisztítani kívánt felületre, hagyd hatni néhány percig, majd töröld le egy tiszta mikroszálas kendővel.

Jellemzők:

  • 250 ml-es kiszerelés
  • Hatékonyan távolítja el a rovarokat és a kátrányt
  • Kíméletes a festett felületekkel szemben
  • Környezetbarát formula
  • Könnyen használható

Miért válassza a MUC-OFF Motorkerékpár Rovar- & Kátrány Eltávolítót?

A MUC-OFF márka híres a minőségi és megbízható termékeiről a motoros közösségben. A MUC-OFF Motorkerékpár Rovar- & Kátrány Eltávolító 250ML 20985 sem kivétel. Nem csak tisztít, de ápolja is a motorkerékpárod, meghosszíbbítva annak élettartamát és javítva esztétikai megjelenését. A környezetbarát formula biztosítja, hogy nem károsítja a környezetet, míg a felhasználóbarát kialakítás lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén használhassa.

Alkalmazás:

Ez az eltávolító tökéletes választás minden motoros számára, akik tiszta és jól karbantartott motorkerékpárt szeretnének. Ideális a hosszabb túrák után, amikor a motor bővelkedik rovarmaradványokban, vagy városi közlekedés során, ahol gyakran találkozik kátrányfoltokkal. A praktikus 250 ml-es kiszerelésnek köszönhetően könnyen elfér a motorcsomagtartóban, így mindig kéznél lehet.

Felhasználási utasítás:

  1. Rázd meg a palackot használat előtt.
  2. Fújd be a megtisztítani kívánt területet egyenletesen.
  3. Hagyd, hogy a formula hatni kezdjen körülbelül 3-5 percig.
  4. Töröld le egy tiszta mikroszálas kendővel vagy szivaccsal.
  5. Szükség esetén ismételd meg a folyamatot.

Ne várj tovább, és tedd kosárba a MUC-OFF Motorkerékpár Rovar- & Kátrány Eltávolító 250ML 20985 terméket még ma! Garantáljuk, hogy elégedett leszel az eredménnyel.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges