LOCTITE Kéztisztító 2098250

Gyártó:
Cikkszám:
866546
Gyári cikkszám:
2098250

8300.000037

6535.4331

8 300 Ft

Nettó: 6 535 Ft

LOCTITE Kéztisztító 2098250

Rendelhető
Rendelhető

LOCTITE Kéztisztító 2098250

A LOCTITE Kéztisztító 2098250 egy prémium minőségű, hatékony és bőrbarát tisztítószer, amelyet kifejezetten a motorosok és a szerelők igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. Ez a kéztisztító tökéletesen tisztítja a mélyen szennyezett bőrfelületet, anélkül, hogy kiszárítaná vagy irritálná azt.

Kiemelkedő tulajdonságok

A LOCTITE Kéztisztító 2098250 számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik:

  • Hatékony tisztítás: Gyorsan és hatékonyan távolítja el az olajat, zsírt, kenőanyagokat és egyéb makacs szennyeződéseket.
  • Bőrbarát: Kíméletes a bőrhöz, nem tartalmaz kemény vegyszereket, ami különösen fontos a mindennapos használathoz.
  • Kellemes illat: Friss és kellemes illatot hagy maga után, így a használat után is kellemes marad a keze.
  • Könnyen használható: Praktikus csomagolása lehetővé teszi a gyors és egyszerű alkalmazást.

Tökéletes választás a motorosok és szerelők számára

Ez a kéztisztító ideális választás minden olyan motoros és szerelő számára, akik számára fontos a tiszta és ápolt kéz megőrzése a munkafolyamat után. Legyen szó motorolajról, zsírról, kenőanyagról vagy egyéb szennyeződésről, a LOCTITE 2098250 mindet eltávolítja.

Ráadásul a kéztisztító bőrbarát összetétele biztosítja, hogy még gyakori használat mellett sem kell aggódnia bőrirritáció miatt. A praktikus, pumpás kiszereléssel a használat mindig egyszerű és gyors.

Felhasználási javaslat

Használata rendkívül egyszerű: csak nyomjon egy kis mennyiséget a tenyerébe, dörzsölje össze a kezeit, majd öblítse le vízzel. Már az első használat után érezhető a kéz tisztasága és frissessége.

Összetevők és biztonság

A LOCTITE nagy hangsúlyt fektet a bőrbarát összetevőkre, így a kéztisztító nem tartalmaz káros anyagokat, amelyek kiszáríthatnák vagy irritálhatnák a bőrt. Az összetevők között megtalálhatók természetes alapanyagok és kíméletes tisztítószerek, amelyek maximálisan hatékonyak a szennyeződések eltávolításában.

Bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ahol készséggel nyújtanak részletes tájékoztatást.

Ajánlott kategóriák

Motoralkatrész > Webshop > Kenő és ápoló anyagok > Motor ápolás

A LOCTITE Kéztisztító 2098250 egy olyan megbízható és hatékony termék, amit bármely motoros vagy szerelő szívesen használ a napi rutin során. Ne habozzon, rendelje meg most és tapasztalja meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges