DT-1 légszűrő olaj 1 L ( OLIE-01 )

Gyártó:
Cikkszám:
756221
Gyári cikkszám:
OLIE-01

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

DT-1 légszűrő olaj 1 L ( OLIE-01 )

Rendelhető
Rendelhető

DT-1 légszűrő olaj 1 L ( OLIE-01 )

A DT-1 légszűrő olaj különleges formulájával biztosítja a motorod légszűrőjének maximális teljesítményét. Ez a kiváló minőségű olaj a DT-1 gyártótól, amely híres a motoralkatrészek és kiegészítők terén, kifejezetten a légszűrők számára készült, hogy megvédje a motort a szennyeződésektől és a portól, továbbá elősegíti a motor optimális légáramlását.

Termékjellemzők

  • Kiszerelés: 1 liter
  • Gyártó: DT-1
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kenő és ápoló anyagok > Légszűrő olaj
  • Modell: OLIE-01

Fő előnyök

A DT-1 légszűrő olaj különleges összetétele révén hatékonyan vonzza magához a port és a szennyeződéseket, megakadályozva azok bejutását a motorba. A motorban lévő légszűrő megfelelő olajozásával növelheted a motor élettartamát, és javíthatod annak teljesítményét. További előny, hogy az olaj tartós védelmet biztosít, így kevesebb gyakori karbantartásra lesz szükség.

Felhasználási útmutató

Az olaj használata rendkívül egyszerű. A legjobb eredmény elérése érdekében kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Tisztítsd meg alaposan a légszűrőt.
  2. Vidd fel egyenletesen a DT-1 légszűrő olajat a szűrő felületére.
  3. Masszírozd be az olajat, hogy az teljesen átitassa a szűrőt, így biztosítva a teljes fedést.
  4. Hagyd száradni a szűrőt egy ideig, mielőtt visszahelyeznéd a motorba.

Miért válaszd a DT-1 légszűrő olajat?

A DT-1 légszűrő olaj kiváló választás minden motoros számára, akik a lehető legjobbat szeretnék nyújtani motorjuknak. Az olaj kimagasló védelmet nyújt a szennyeződésekkel szemben, és elősegíti a jobb motorátáramlást. Ezen kívül, a DT-1 mint megbízható gyártó garantálja a termék minőségét és hatékonyságát. Ez a termék különösen ajánlott az off-road motorosoknak és azoknak, akik gyakran használják motorjukat poros környezetben.

Azok számára, akik szeretnék biztosítani motorjuk optimális működését és a légszűrő maximális védelemét, a DT-1 légszűrő olaj az ideális választás.

Vásárlói vélemények

Vásárlóink rendkívül elégedettek a DT-1 légszűrő olaj teljesítményével. A termék rendszeres használatával számos motoros tapasztalta, hogy jelentősen csökkent a légszűrő gyakori tisztításának szükségessége, miközben motorjuk teljesítménye érezhetően javult.

Rendelés és Szállítás

Add le rendelésed még ma, és élvezd a gyors kiszállítást. Webshopunkban egyszerűen és kényelmesen vásárolhatsz, és biztos lehetsz benne, hogy a DT-1 légszűrő olajjal hosszú távon is fenntarthatod motorod kiváló állapotát.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták