X-GRIP EASY-FIT Gumiabroncs szerelő folyadék, 250ml XG-2535

Gyártó:
Cikkszám:
965372
Gyári cikkszám:
XG-2535

1993.9

1570.0000

1 994 Ft

Nettó: 1 570 Ft

X-GRIP EASY-FIT Gumiabroncs szerelő folyadék, 250ml XG-2535

1db Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP EASY-FIT Gumiabroncs szerelő folyadék, 250ml XG-2535 - A legjobb megoldás a biztonságos és egyszerű gumiabroncs szereléshez

X-GRIP, a motoralkatrész piac egyik legmegbízhatóbb márkája, bemutatja az új X-GRIP EASY-FIT gumiabroncs szerelő folyadékot. Ennek a kiváló minőségű folyadéknak a segítségével a gumiabroncsok szerelése soha nem volt könnyebb és biztonságosabb. Ez a speciális formula biztosítja, hogy a gumiabroncs és a felni közötti tapadás optimális legyen, így minimalizálva a gumira és a felnikre gyakorolt mechanikai stresszt.

Termék jellemzők:

  • Kapacitás: 250ml
  • Gyártó: X-GRIP
  • Modell: XG-2535

Felhasználási mód:

Az X-GRIP EASY-FIT gumiabroncs szerelő folyadék alkalmazása roppant egyszerű. A folyadékot finoman vigye fel a gumiabroncs peremére és a felni felületére, majd szerelje fel a gumiabroncsot a szokásos módon. A formula rapid gumiabroncs szerelést tesz lehetővé, mialatt kiváló tapadást biztosít, és megakadályozza a nem kívánt elcsúszásokat és sérüléseket.

Biztonsági előírások:

Az X-GRIP EASY-FIT gumiabroncs szerelő folyadék használata előtt mindig olvassa el a termékhez mellékelt biztonsági figyelmeztetéseket. Biztosítja, hogy a folyadék ne kerüljön kapcsolatba a bőrrel vagy a szemmel, és győződjön meg róla, hogy a terméket gyermekektől távol tartja. Alkalmazása során viseljen megfelelő védőkesztyűt és védőszemüveget.

Elérhetőség és rendelés:

Az X-GRIP EASY-FIT gumiabroncs szerelő folyadék elérhető webshopunkban. Rendelje meg most, és élvezze a gyors és egyszerű gumiabroncs szerelést. Számos egyéb X-GRIP termék is megtalálható motoralkatrész szaküzletünkben, melyek között biztosan talál minden motoros igényének megfelelő alkatrészt és kiegészítőt.

Miért válassza az X-GRIP EASY-FIT gumiabroncs szerelő folyadékot?

Az X-GRIP EASY-FIT gumiabroncs szerelő folyadék azért a legjobb választás, mert:

  • Megbízható és gyors szerelést biztosít.
  • Csökkenti a mechanikai stresszt a gumiabroncsok és felnik között.
  • Könnyen kezelhető és alkalmazható.
  • Kiváló minőséget kínál elérhető áron.

Ne elégedjen meg kevesebbel, válassza a piac egyik legjobb termékét megbízható gyártótól. Az X-GRIP EASY-FIT gumiabroncs szerelő folyadékkal minden gumiabroncs szerelés stresszmentessé és gyorssá válik!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges