EBC Féknyereg Kenőanyag LUBE001

Gyártó:
Cikkszám:
742735
Gyári cikkszám:
LUBE001

521.97

411.0000

522 Ft

Nettó: 411 Ft

EBC Féknyereg Kenőanyag LUBE001

Rendelhető
Rendelhető

EBC Féknyereg Kenőanyag LUBE001

Az EBC Féknyereg Kenőanyag LUBE001 egy kiváló minőségű termék, amelyet kifejezetten motorféknyergek karbantartására és ápolására terveztek. Az EBC egyik legismertebb gyártó a motoralkatrészek piacán, és ez a kenőanyag sem kivétel a magas minőségű termékeik sorában.

Termékjellemzők:

  • Gyártó: EBC
  • Kód: LUBE001
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kenő és ápoló anyagok > Motor ápolás

Leírás: Az EBC Féknyereg Kenőanyag LUBE001 speciálisan készült a motorkerékpárok féknyergeihez, hogy biztosítsa a hatékony és zavartalan működést. Ez a kenőanyag képes csökkenteni a surlódást és az elhasználódás mértékét, így növelve az élettartamot és a megbízhatóságot.

Felhasználás: A használata rendkívül egyszerű. Tisztítsa meg a féknyereg alkatrészeit, majd vigye fel a kenőanyagot az érintkezési felületekre. Ez a termék nem csupán a féknyergeire, hanem más mozgó alkatrészekre is alkalmazható, amelyek kenést igényelnek.

Előnyök:

  • Hosszú távon megőrzi a féknyergek hatékonyságát.
  • Csökkenti a kopást és a surlódást.
  • Könnyen használható és alkalmazható.
  • Megbízható, kiváló minőség az EBC márkától.

Az EBC Féknyereg Kenőanyag LUBE001 minden motoros számára ideális választás, aki szeretné karbantartani és ápolni motorját. Ezzel a kenőanyaggal gondoskodhat róla, hogy járművének fékrendszere mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa, és hosszú távon is megbízhatóan működjön.

Miért válassza az EBC Féknyereg Kenőanyag LUBE001-et?

Az EBC hosszú múltra tekint vissza a motoralkatrészek piacán, és termékeik a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg. A LUBE001 kenőanyag az egyik legkeresettebb termékük, mert hatékonyan gondoskodik a féknyergek karbantartásáról, meghosszabbítva azok élettartamát. Azoknak a motorosoknak, akik a legjobbat szeretnék nyújtani járművük számára, az EBC Féknyereg Kenőanyag LUBE001 a tökéletes választás.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és szerezze be még ma az EBC Féknyereg Kenőanyag LUBE001-et webshopunkból!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges