BEL-RAY EXP FÉLSZINTETIKUS ÉSZTERKEVERÉK 4-ÜTEMŰ MOTOROLAJ 15W-50 1 LITER 99130-B1LW

Gyártó:
Cikkszám:
921320
Gyári cikkszám:
99130-B1LW

7100.000024

5590.5512

7 100 Ft

Nettó: 5 591 Ft

BEL-RAY EXP FÉLSZINTETIKUS ÉSZTERKEVERÉK 4-ÜTEMŰ MOTOROLAJ 15W-50 1 LITER 99130-B1LW

Rendelhető
Rendelhető

BEL-RAY EXP FÉLSZINTETIKUS ÉSZTERKEVERÉK 4-ÜTEMŰ MOTOROLAJ 15W-50 1 LITER 99130-B1LW

A BEL-RAY név már évtizedek óta egyet jelent a kiváló minőségű motorolajokkal és kenőanyagokkal. A BEL-RAY EXP FÉLSZINTETIKUS ÉSZTERKEVERÉK 4-ÜTEMŰ MOTOROLAJ 15W-50 1 LITER 99130-B1LW különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik prémium teljesítményt és megbízhatóságot keresnek motorkerékpárjukhoz.

Termék leírása

Ez a félszintetikus motorolaj speciálisan úgy van kialakítva, hogy a legmagasabb szintű védelmet nyújtsa a négyütemű motorok számára. Az észterkeverék technológiának köszönhetően a MOTOROLAJ kiválóan ellenáll a magas hőmérsékleteknek és szélsőséges terheléseknek is, megőrizve folyékonyságát és kenőképességét.

A 15W-50 viszkozitási index biztosítja a motor optimális kenését különböző hőmérsékleti viszonyok között, legyen szó hideg indításról vagy forró nyári napokról. Ez különösen lényeges a sportmotorok és túramotorok esetében, amelyek igénybe vétele sokszor intenzívebb, mint a hagyományos közlekedési eszközöké.

Főbb tulajdonságok:

  • Félszintetikus formuláció: Kiváló védelmet nyújt a motor alkatrészei számára.
  • Észterkeverék technológia: Hosszú távon is megőrzi hatékonyságát és stabilitását.
  • Kiváló viszkozitás: Garantált kenés szélsőséges körülmények között is.
  • Javított üzemanyag-fogyasztás: A motor hatékonyabb működésének köszönhetően.
  • Növeli a motor élettartamát: Minimalizálja a kopást és a súrlódást.

Az EXP széria specifikusan a négyütemű motorok igényeinek kielégítésére lett fejlesztve, figyelembe véve a motorkerékpárok magasabb fordulatszámát és speciális hőmérsékleti viszonyait. Mindez garantálja, hogy a motorolaj nemcsak védi a motort, hanem javítja annak teljesítményét is.

Használati utasítás és alkalmazási területek

A BEL-RAY EXP FÉLSZINTETIKUS MOTOROLAJ ideális mind szabadidős, mind pedig professzionális motorosok számára. Használata javasolt sportmotorok, túramotorok, utcai motorok és enduro motorok esetében is. A megfelelő használat érdekében kövesse a motorkerékpár gyártójának ajánlásait a motorolaj cseréjének időpontjára és mennyiségére vonatkozóan.

Tisztítás időpontjában ajánlott a motor, valamint az olajrendszer teljes leeresztése. Ügyeljen arra, hogy a használt olajat környezetbarát módon, hulladékkezelési előírásoknak megfelelően ártalmatlanítsa.

Miért válassza a BEL-RAY-t?

A BEL-RAY vállalat több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik kenőanyagok és motorolajok fejlesztésében. Az általuk alkalmazott technológiák és innovációk garantálják, hogy motorja mindig a legjobb ellátást kapja. A BEL-RAY EXP 15W-50 motorolaj használatával biztos lehet abban, hogy motorkerékpárja hosszú élettartamú, megbízható és kiváló teljesítményű lesz.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták