X-GRIP Űtártás 3 x 3 m sátor keret és tető XG-2341

Gyártó:
Cikkszám:
970523
Gyári cikkszám:
XG-2341

61099.999974

48110.2362

61 100 Ft

Nettó: 48 110 Ft

X-GRIP Űtártás 3 x 3 m sátor keret és tető XG-2341

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Űtártás 3 x 3 m sátor keret és tető XG-2341 egy fantasztikus termék a kemping szerelmeseinek és a motoros sportok rajongóinak. Ez a robusztus és könnyen összeszerelhető sátor, amelyet az elismert X-GRIP márka gyártott, különleges kialakítása révén minden igényt kielégít.

A X-GRIP Űtártás 3 x 3 m sátor kényelmesen elfér egy kis garázsban, és ideális választás motoros eseményekhez, piknikekhez, vagy akár hosszabb túrákhoz is. A sátor kerete tartós és ellenáll az időjárási viszontagságoknak, így biztonságos menedéket nyújt minden helyzetben.

Termékleírás

Az X-GRIP Űtártás 3 x 3 m sátor keret és tető XG-2341 főbb jellemzői:

  • Méret: 3 x 3 méter
  • Anyag: Erős és tartós anyagokból készült, hosszabb élettartamot biztosítva.
  • Könnyű összeszerelés: Az egyszerű telepítési útmutatónak köszönhetően gyorsan összeállítható.
  • Súly: Könnyű, mégis stabil szerkezet, amely könnyen szállítható.
  • Védelmet biztosít: Kiváló védelmet nyújt az időjárás ellen, akár esik, akár fúj.
  • Többféle felhasználási mód: Ideális motoros eseményekhez, szabadtéri rendezvényekhez és egyéb kempingezési célokra is.

Kényelem és Stabilitás

A X-GRIP Űtártás 3 x 3 m sátor keret és tető XG-2341 tervezése során elsődleges szempont volt a kényelem és a stabilitás. A sátor kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen felállítsd, így több időd marad kikapcsolódni és élvezni a programokat. Az erős, tartós anyagok garantálják a sátor hosszú élettartamát, és a különleges védelmi réteg biztonságosan megvédi az esőtől és széltől.

Kiemelkedő Funkcionalitás

Ezt a sátort nem csupán kempingezési célokra tervezték. A motoros túrák és események szervezőinek is nagy hasznára válhat. A sátor alapterülete elég nagy ahhoz, hogy egyszerre több motor is kényelmesen elférjen alatta, így ideális választás motoros bemutatókhoz vagy versenyekhez.

Minősített X-GRIP Termék

Az X-GRIP márka ismert a kiváló minőségű termékeiről, és ez a sátor sem kivétel. Az X-GRIP Űtártás 3 x 3 m sátor keret és tető XG-2341 minden részlete gondosan megtervezett és szigorú minőség-ellenőrzési folyamaton ment keresztül annak biztosítása érdekében, hogy hosszú éveken át hű társ legyen.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Adj hozzá egy X-GRIP Űtártás 3 x 3 m sátor keret és tető XG-2341 terméket a kosaradhoz még ma, és készülj fel a legjobb kemping és motoros élményekre anélkül, hogy aggódnod kellene az időjárás miatt.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges