X-GRIP Sátorfal, 1 db. 3 x 3 m sátorhoz standard minőségű fekete XG-2343

Gyártó:
Cikkszám:
970525
Gyári cikkszám:
XG-2343

14200.000048

11181.1024

14 200 Ft

Nettó: 11 181 Ft

X-GRIP Sátorfal, 1 db. 3 x 3 m sátorhoz standard minőségű fekete XG-2343

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Sátorfal, 1 db. 3 x 3 m sátorhoz standard minőségű fekete XG-2343

Készüljetek fel egy olyan termékre, amely tökéletes megoldást kínál a motoros kempingezéshez és szabadtéri kalandokhoz. Az X-GRIP Sátorfal az X-GRIP gyártó legújabb fejlesztése, amely kifejezetten a 3 x 3 méteres sátrakhoz készült. Ez a sokoldalú és megbízható termék segít megóvni a sátrát az időjárás viszontagságaitól, miközben a motoros kempingezés élményét magasabb szintre emeli.

Termékjellemzők:

  • Méret: Ez a sátorfal pontosan illeszkedik az Ön 3 x 3 méteres sátrához, biztosítva a teljes zártságot és védelmet.
  • Szín: A stílusos fekete szín nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz, hanem kitűnő árnyékolási tulajdonságokkal is rendelkezik.
  • Minőség: Az X-GRIP magas színvonalú gyártási szabványainak köszönhetően ez a sátorfal hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít.
  • Anyag: Tartós és vízálló anyagból készült, amely védelmet nyújt az eső, szél és nap ellen.
  • Egyszerű használat: A sátorfal könnyen és gyorsan felszerelhető és eltávolítható, így időt és energiát spórolhat meg.

X-GRIP: A minőség garanciája

Az X-GRIP több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motoralkatrészek és kempingfelszerelések gyártása terén. Ez az innovatív sátorfal is ennek a szakértelemnek a gyümölcse, amelyet az igényes motorosok számára fejlesztettek ki. Az X-GRIP termékei mindig magas minőségű anyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzésen esnek át, biztosítva a maximális megbízhatóságot és tartósságot.

Hogyan használja az X-GRIP Sátorfalat?

A használat egyszerű és intuitív. Csak rögzítse a sátorfalat a 3 x 3 méteres sátrához, és máris élvezheti a védelmet a zord időjárás ellen. Az erős anyagnak köszönhetően a sátorfal ellenáll az erős szélnek, és megvédi Önt és a felszerelését az esőtől és a naptól. Ráadásul, ha éppen nincs használatban, a sátorfalat könnyedén összecsomagolhatja és tárolhatja.

Ideális választás motorosoknak

Az X-GRIP Sátorfal különösen ideális választás motorosok számára, akik szeretnek kempingezni vagy gyakran vesznek részt szabadtéri rendezvényeken. A sátorfal nemcsak megvédi a sátrát és a felszerelését az időjárás viszontagságaitól, hanem a motoros életstílushoz is hozzájárul a stílusos megjelenésével.

Összegzés:

Ha Ön is komolyan veszi a motoros kempingezést és szabadtéri élményeket, akkor az X-GRIP Sátorfal elengedhetetlen kiegészítője lesz a felszerelésének. A 3 x 3 méteres sátrához tervezett, fekete színű, standard minőségű sátorfal tökéletes megoldást nyújt a teljes védelméért és kényelméért. Rendelje meg még ma, és élvezze a szabadtéri kalandokat gondtalanul!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges