X-GRIP Sátorbemenet, 1 darab 3 x 3 m sátorhoz szabványos minőségben, fekete XG-2342

Gyártó:
Cikkszám:
970524
Gyári cikkszám:
XG-2342

15800.000023

12440.9449

15 800 Ft

Nettó: 12 441 Ft

X-GRIP Sátorbemenet, 1 darab 3 x 3 m sátorhoz szabványos minőségben, fekete XG-2342

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Sátorbemenet, 1 darab 3 x 3 m sátorhoz szabványos minőségben, fekete XG-2342

Üdvözöljük a motorosok paradicsomában, ahol a legkiválóbb motoralkatrészek és kiegészítők várják Önt! Bemutatjuk a X-GRIP Sátorbemenetet, amely kifejezetten 3 x 3 méteres motoros sátrakhoz készült, így biztosítva a legjobb élményt és kényelmet minden motoros számára. Ez a termék szabványos minőségben készült, és elegáns fekete színben elérhető, amely minden motoros stílust tökéletesen kiegészít.

Termékjellemzők:

  • Gyártó: X-GRIP
  • Modell: XG-2342
  • Szín: Fekete
  • Méret: Kifejezetten 3 x 3 méteres sátrakhoz tervezve
  • Anyag: Magas minőségű, tartós anyag
  • Használat: Egyszerűen rögzíthető és használható

Miben nyújt többet az X-GRIP Sátorbemenet?

Az X-GRIP Sátorbemenet nemcsak a sátra bejáratát teszi biztonságosabbá és kényelmesebbé, hanem a sátor általános megjelenését is javítja. Ez a termék kifejezetten motoros rendezvényekre, versenyekre és egyéb kültéri eseményekre készült, ahol a motorosoknak kényelmes, praktikus és tartós megoldásokra van szükségük.

Kiemelkedő teljesítmény és tartósság

A X-GRIP ismert a megbízhatóságáról és a magas minőségű termékeiről. Az XG-2342 modell is ezt a filozófiát követi, hiszen kiváló anyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a kíméletlen használatnak. Az erős és tartós varrások, valamint az ellenálló anyag biztosítják, hogy a sátorbemenet hosszú élettartammal rendelkezzen.

Kompakt és könnyen szállítható

Az X-GRIP Sátorbemenet könnyen szállítható és tárolható, így mindig készen áll, amikor szüksége van rá. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyedén elfér a motor csomagtartójában, így bármikor és bárhol használhatja.

Egyszerű felszerelés

A felszerelés egyszerű és gyors, nem igényel különösebb szaktudást. Az előkészített rögzítési pontok segítségével könnyedén és biztonságosan rögzítheti a sátorbemenetet, így rövid idő alatt használatra kész. Az egyszerűség és a funkcionalitás volt a fő szempont a termék tervezésekor.

Többfunkciós használat

Ez nem csak egy egyszerű sátorbemenet, hanem egy többfunkciós termék, amely számos helyzetben hasznos lehet. Használható kempingezéshez, piknikezéshez, vagy akár egy hétvégi kiránduláshoz is. Az X-GRIP Sátorbemenet minden ilyen alkalomhoz tökéletes megoldást nyújt.

Összegzés

Ha egy megbízható, tartós és könnyen használható sátorbemenetet keres motoros sátrához, akkor az X-GRIP Sátorbemenet a tökéletes választás. A magas minőségű anyagok, az egyszerű felszerelés, és a kompakt méret mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék kiemelkedjen a piacon. Ne habozzon, rendeljen még ma, és élvezze a motoros kalandokat teljes kényelemben és biztonságban!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges