X-GRIP Rim-Tape (10''-12'' * 14'') zöld XG-2601-*

Gyártó:
Cikkszám:
967458
Gyári cikkszám:
XG-2601-*

2811.78

2214.0000

2 812 Ft

Nettó: 2 214 Ft

X-GRIP Rim-Tape (10''-12'' * 14'') zöld XG-2601-*

  • 10"-12"
  • 14"
Rendelhető
Rendelhető

Az X-GRIP Rim-Tape (10''-12'' * 14'') zöld XG-2601-* termék remek választás minden motorrajongónak, aki a motorját egyedi, egyben funkcionális kiegészítőkkel szeretné ellátni. Ez a kiváló minőségű felni szalag a motoralkatrészek piacának egyik vezető márkája, az X-GRIP gyártásában készült, és speciálisan a motorok felnik védelme és díszítése céljából lett tervezve. Akármilyen típusú motorod is van, az X-GRIP felni szalag biztosítja a modern és sportos megjelenést. Az élénk zöld szín nemcsak esztétikai szempontból telitalálat, hanem a láthatóságod is növeli, különösen rossz látási viszonyok között.

Az X-GRIP által gyártott termékek híresek a tartósságukról és a kiváló minőségükről. A 10''-12'' * 14'' méret univerzálisnak tekinthető, ami lehetővé teszi az alkalmazását számos motortípusnál, beleértve a városi motorokat, sportmotorokat és terepmotorokat is. Ez a rim-tape nemcsak a felni díszítésére szolgál, hanem védi is azt a sérülésektől és kopástól, amelyeket az utak, kövek és egyéb külső behatások okozhatnak.

A felni szalag könnyen felhelyezhető, és a csomag tartalmazza az ehhez szükséges útmutatót is. Az alkalmazás során nincs szükség bonyolult eszközökre vagy professzionális segítségre, így akár otthon is elvégezheted a felhelyezést. A rugalmas anyag és a kiváló minőségű ragasztó biztosítja, hogy a szalag hosszú távon is stabilan és biztonságosan maradjon a helyén.

A zöld X-GRIP Rim-Tape különleges jellemzői közé tartozik a kiváló kopásállóság, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig megőrzi színét és minőségét. Ez különösen fontos azoknak a motorosoknak, akik gyakran közlekednek változó időjárási körülmények között vagy igényes terepen. A termék UV-álló, ezért a napfény nem károsítja, és a színe sem fakul ki még hosszan tartó használat esetén sem.

A X-GRIP felni szalag nagyszerű módja annak, hogy motorod megjelenését egyedivé és stílusossá tedd, miközben növeled a biztonságot is. Ez a szalag különösen hasznos lehet azoknak a motorosoknak, akik szeretik a színes és feltűnő kiegészítőket, vagy akik szeretnék a láthatóságukat és ezáltal a saját biztonságukat növelni.

Az X-GRIP Rim-Tape (10''-12'' * 14'') zöld XG-2601-* elérhető webshopunkban, ahol további kiegészítőket és motoralkatrészeket is találsz. Látogass el a webshopba, és fedezd fel a teljes kínálatot, hogy motorodat a leghasználhatóbb és legmenőbb kiegészítőkkel szerelhesd fel.

#Méret 10"-12"
#Méret 14"
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges