X-GRIP Radiátor-Ventilátor XG-1819

Gyártó:
Cikkszám:
970514
Gyári cikkszám:
XG-1819

32500.000024

25590.5512

32 500 Ft

Nettó: 25 591 Ft

X-GRIP Radiátor-Ventilátor XG-1819

1db Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Radiátor-Ventilátor XG-1819

Bemutatjuk az X-GRIP Radiátor-Ventilátor XG-1819-et, amely a motoralkatrészek között egy igazi innovációt képvisel. Webshopunkban most elérhető, hogy minden motorrajongó élvezhesse a kiváló hűtési teljesítményt és a tartósságot egy egyedi és magas minőségű termékben.

A X-GRIP gyártó már évek óta ismert a motoralkatrészek piacán megbízhatóságáról és precizitásáról. Az X-GRIP Radiátor-Ventilátor XG-1819 kiemelkedő képességekkel rendelkezik, amelyek által biztosíthatod motorod hosszú élettartamát a legmostohább körülmények között is.

Termék jellemzői:

  • Tökéletes hűtés: Az XG-1819 radiátor-ventilátor kiváló hűtési teljesítménye révén megelőzi a motor túlmelegedését, ezáltal biztosítva a folyamatos és stabil működést.
  • Tartósság: Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a korróziónak, így hosszú távon biztosítják a ventilátor problémamentes működését.
  • Egyszerű telepítés: Az X-GRIP Radiátor-Ventilátor XG-1819 gyorsan és egyszerűen felszerelhető, kompatibilis a legtöbb motor márkával és modellel.
  • Alacsony zajszint: A ventilátor csendes működése biztosítja, hogy ne zavarja a motorozás élményét.
  • Optimalizált légáramlás: Az ergonomikusan tervezett lapátok segítségével biztosított az optimális légáramlás és ventiláció.

Az X-GRIP Radiátor-Ventilátor XG-1819 az ideális megoldás mindazok számára, akiknek fontos a motorjuk megbízhatósága és teljesítménye. Akár versenypályán, akár utcai közlekedésben használod a motorodat, ez a ventilátor garantálja, hogy mindig a legjobb formában legyen. Akár nagy sebességgel haladsz, akár forgalmi dugóban araszolsz, az XG-1819 minden helyzetben megállja a helyét.

Miért válaszd az X-GRIP Radiátor-Ventilátor XG-1819-et?

Az X-GRIP márka mögött álló szaktudás és tapasztalat garantálja, hogy te a legjobb terméket kapod a pénzedért. Az XG-1819 több, mint egy egyszerű ventilátor; ez egy befektetés a motorod jövőjébe. Ahol szükség van a legmagasabb szintű hűtési teljesítményre, ott az X-GRIP Radiátor-Ventilátor XG-1819 lenyűgöző teljesítményt nyújt.

Ne hagyd ki a lehetőséget, és szerezd be most az X-GRIP Radiátor-Ventilátor XG-1819-et webshopunkban. Kiemelt ajánlataink és gyors szállítási lehetőségeink révén hamarosan élvezheted a termék előnyeit.

Használd ki a modern technológia nyújtotta előnyöket, és biztosítsd motorod számára a megfelelő hűtést az X-GRIP Radiátor-Ventilátor XG-1819-cel. Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van a motorod tökéletesítése érdekében.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges