X-GRIP Lánckerék csavar készlet XG-1929

Gyártó:
Cikkszám:
970517
Gyári cikkszám:
XG-1929

6400.000027

5039.3701

6 400 Ft

Nettó: 5 039 Ft

X-GRIP Lánckerék csavar készlet XG-1929

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Lánckerék csavar készlet XG-1929

A X-GRIP Lánckerék csavar készlet XG-1929 a motorkerékpár-rajongók körében elengedhetetlen tartozék. Ez a szett a legmagasabb minőségű anyagokból készült, és kifejezetten a tartósság és a megbízhatóság érdekében lett tervezve, amely biztosítja, hogy a lánckerék megfelelően rögzüljön a helyén, még a legkeményebb körülmények között is.

A X-GRIP, mint márka, híres a kompromisszumok nélküli minőségéről és innovatív megoldásairól. Ebben a szettben a legmodernebb technológiákat és anyagokat használták fel, hogy a csavarok hosszú élettartammal bírjanak és megfeleljenek a legmagasabb teljesítménykövetelményeknek is.

Főbb jellemzők:

  • Minőségi anyagok: A csavarok kiváló minőségű acélból készültek, amely biztosítja a kivételes tartósságot és korrózióállóságot.
  • Ergonómikus kialakítás: Az optimális menetdesign lehetővé teszi az egyszerű telepítést és szoros illeszkedést, megakadályozva a lánckerék elmozdulását használat közben.
  • Méretek: Ezek a csavarok kifejezetten az XG-1929 modellhez lettek tervezve, így teljesen kompatibilisek a megfelelő lánckerékkel.
  • Könnyű telepítés: A szett részletes útmutatót tartalmaz, ami segít a gyors és zökkenőmentes telepítésben akár otthon is.
  • Tartozékok: A készlet tartalmazza az összes szükséges csavart és anyát, biztosítva, hogy ne legyen szükség további vásárlásokra vagy kiegészítőkre.

Ezek a csavarok ideálisak mindazok számára, akik maximalizálni szeretnék motorkerékpárjuk teljesítményét és megbízhatóságát. Akár versenyzésről, akár mindennapi használatról van szó, a X-GRIP Lánckerék csavar készlet XG-1929 minden helyzetben helytáll.

Miért érdemes a X-GRIP Lánckerék csavar készlet XG-1929 mellett dönteni?

Amellett, hogy prémium minőségű anyagokból és fejlett technológiával készül, ez a szett remek befektetés hosszú távon. A tartósság és a megbízhatóság garantált, így hosszú évekig élvezheted a motorkerékpárod maximális teljesítményét anélkül, hogy folyamatos karbantartásra szorulna.

Vásárold meg most a X-GRIP Lánckerék csavar készlet XG-1929-et, és tedd meg az első lépést a tökéletes motoralkatrészek beszerzése felé!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges