X-GRIP Kipufogó Peremvédő XG-2628

Gyártó:
Cikkszám:
977552
Gyári cikkszám:
XG-2628

12899.999981

10157.4803

12 900 Ft

Nettó: 10 157 Ft

X-GRIP Kipufogó Peremvédő XG-2628

  • Ezüst
  • Fekete
  • Kék
  • Narancs
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Kipufogó Peremvédő XG-2628

Bemutatjuk a X-GRIP Kipufogó Peremvédő XG-2628-at, amely a legújabb innovációját képviseli a motorkerékpár kipufogó védelmének területén. Az X-GRIP, mint prémium minőségű motoralkatrész gyártó, ismét bebizonyította, hogy a minőség és a funkcionalitás tökéletes ötvözése lehetséges. Ez a kipufogó peremvédő kifejezetten azok számára tervezett, akik mindennapos motorozás során, vagy akár versenykörülmények között is a legmagasabb szintű védelemben szeretnék részesíteni motorjukat.

Kiemelkedő Jellemzők:

  • Robusztus Anyag: Az X-GRIP Kipufogó Peremvédő XG-2628 magas minőségű, hőálló anyagból készült, amely képes ellenállni a szélsőséges hőmérsékleti változásoknak. Ez biztosítja, hogy a peremvédő hosszú élettartamú legyen, még a legszélsőségesebb körülmények között is.
  • Optimális Illeszkedés: Ez a modell speciálisan úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a különféle kipufogótípusokhoz, minimalizálva a rezgést és megnövelve a motor teljesítményét.
  • Könnyű Telepítés: Az egyszerű telepítési folyamatnak köszönhetően az XG-2628 percek alatt felszerelhető, különösebb szakértelem nélkül is. A csomag mindent tartalmaz, amire szüksége van a gyors és hatékony telepítéshez.
  • Esztétikus Kialakítás: Az egység dizájnja nemcsak funkcionalitását szolgálja, hanem esztétikai szempontból is kiemelkedő. Modern és letisztult megjelenésével tökéletesen kiegészíti bármely motorkerékpár megjelenését.

Miért Válassza az X-GRIP Kipufogó Peremvédő XG-2628-at?

Motorosként pontosan tudjuk, milyen fontos a megbízhatóság és a minőség. Az X-GRIP márka hírneve már régóta a prémium kategóriába sorolja, és nem véletlenül. Az XG-2628-as kipufogó peremvédő is méltó e hírnévre. Nem solamente a motorja kipufogóját védi meg a sérülések ellen, hanem hozzájárul a motor teljesítményének optimalizálásához is. A kiváló minőségű anyagok használata és a precíz mérnöki munka biztosítja, hogy minden egyes X-GRIP termék megfeleljen az ön magas elvárásainak.

Nem csak a technikai jellemzőkben jelentenek többletet az X-GRIP termékek, de kiemelkedő ügyfélszolgálattal is rendelkeznek, amely garantálja, hogy minden kérdésére és igényére gyors és pontos választ kap.

Összegzés

Az X-GRIP Kipufogó Peremvédő XG-2628 a legjobb választás minden olyan motoros számára, aki a legjobbat kívánja a motorjának. A magas minőségű anyagok, a precíz gyártás és az egyszerű telepítés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a peremvédő különleges legyen. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és biztosítsa motorjának a legjobb védelmet az X-GRIP XG-2628 segítségével.

#Szín Ezüst
#Szín Piros
#Szín Kék
#Szín Narancs
#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges