X-GRIP Kipufogó Dugó (XL - XXL) XG-221*

Gyártó:
Cikkszám:
965337
Gyári cikkszám:
XG-221*

7800.000021

6141.7323

7 800 Ft

Nettó: 6 142 Ft

X-GRIP Kipufogó Dugó (XL - XXL) XG-221*

  • XL
  • XXL
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Kipufogó Dugó (XL - XXL) XG-221*

Üdvözöljük specializált motoralkatrész és motoros ruházat webshopunkban! Bemutatjuk az egyik leginnovatívabb terméket kínálatunkban: az X-GRIP Kipufogó Dugó (XL - XXL) XG-221* modellt.

Ezt a kipufogó dugót kifejezetten a motorkerékpárok tulajdonosai számára fejlesztették ki, akik kiemelt figyelmet fordítanak a járművük karbantartására és védelmére. Az X-GRIP márka híres a minőségi motoralkatrészeiről, és ez a termék sem kivétel.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Széles méretválaszték: Az X-GRIP Kipufogó Dugó XL és XXL méretben is elérhető, így biztosítva, hogy bármilyen motorkerékpár típushoz használható legyen.
  • Prémium anyagok: Magas minőségű és hőálló gumiból készült, amely ellenáll a kipufogórendszer hőmérsékletének és biztosítja a hosszú távú használatot.
  • Könnyű telepítés: Egyszerűen behelyezhető a kipufogócsőbe, biztosítva a tökéletes illeszkedést és a hatékony védelmet.
  • Védelem a szennyeződéstől: Hatékony védelmet nyújt a por, víz és egyéb szennyeződések ellen, amelyek bejuthatnak a kipufogócsőbe, amikor a motorkerékpárt nem használják.
  • Hosszú élettartam: Az X-GRIP Kipufogó Dugó hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon biztosíthatja a motorkerékpár kipufogórendszerének védelmét.

Tökéletes védelem!

A megfelelő karbantartással jelentősen meghosszabbíthatja motorkerékpárja élettartamát, és az X-GRIP Kipufogó Dugó ehhez elengedhetetlen eszköz. A termék innovatív kialakítása lehetővé teszi, hogy a por, víz és egyéb káros anyagok távol maradjanak a kipufogórendszertől, így megőrizve annak optimális működését.

Használati útmutató:

  1. Tisztítsa meg a kipufogó csövét, hogy biztosítsa a dugó tökéletes illeszkedését.
  2. Helyezze be az X-GRIP Kipufogó Dugót a kipufogó csövébe majd nyomja be, amíg stabilan nem illeszkedik.
  3. A motor indítása előtt mindig távolítsa el a dugót!

Ezzel az egyszerű lépéssel biztosíthatja, hogy a motorkerékpár kipufogórendszere mindig tiszta és sértetlen maradjon, még a hosszabb tárolási időszakok alatt is.

Az X-GRIP Kipufogó Dugó (XL - XXL) XG-221* kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék megőrizni motorkerékpárjuk teljesítményét és elkerülni a károsodásokat. Rendelje meg most a webshopunkban, és tapasztalja meg a minőségi védelem előnyeit!

Cikkszám: 965337
Gyári cikkszám: XG-221*
#Méret XL
#Méret XXL
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges