X-GRIP Keréktávtartó Készlet XG-2627

Gyártó:
Cikkszám:
977193
Gyári cikkszám:
XG-2627

13299.999943

10472.4409

13 300 Ft

Nettó: 10 472 Ft

X-GRIP Keréktávtartó Készlet XG-2627

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Keréktávtartó Készlet XG-2627

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

A motorosok körében jól ismert X-GRIP márkanév most bemutatja a legújabb termékét, az X-GRIP Keréktávtartó Készlet XG-2627-et. Ez a keréktávtartó készlet kifejezetten arra lett tervezve, hogy megfeleljen a motorosok igényeinek, akik a legmagasabb teljesítményt és tartósságot keresik motorkerékpárjukhoz.

Termékleírás:

Az X-GRIP Keréktávtartó Készlet XG-2627 kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A termék alumínium ötvözetből készült, ami nemcsak könnyű, de nagyon erős is, így képes ellenállni az extrém terheléseknek.

A készlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt az egyszerű és gyors telepítéshez. Minden komponens precíziós gyártási technológiával készült, hogy garantálja a tökéletes illeszkedést és a problémamentes használatot.

Fő tulajdonságok:

  • Anyag: Alumínium ötvözet
  • Könnyű súly és nagy szilárdság
  • Egyszerű telepítés: A készlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt
  • Precíziós gyártás: Tökéletes illeszkedés és megbízhatóság
  • Kompatibilitás: Széles körű kompatibilitás különböző motorkerékpár modellekkel

Miért válassza az X-GRIP Keréktávtartó Készlet XG-2627-et?

Az X-GRIP egy elismert márka a motoralkatrészek piacán, amely hosszú évek óta nyújt kiváló minőségű termékeket a motorozás szerelmeseinek. Az X-GRIP Keréktávtartó Készlet XG-2627 nem kivétel: a legújabb technológiákat és anyagokat alkalmazzák annak biztosítása érdekében, hogy a termék megfeleljen a legszigorúbb követelményeknek.

Az alumínium ötvözetből készült anyaga biztosítja, hogy a keréktávtartó könnyű, mégis rendkívül erős legyen. Ezenkívül a készlet tartalmazza az összes szükséges elemet a gyors és egyszerű telepítéshez, így Ön azonnal élvezheti a termék előnyeit.

Alkalmazási területek:

Az X-GRIP Keréktávtartó Készlet XG-2627 ideális választás a sport- és túramotorosok számára, akik a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot keresik. A készlet széles körű kompatibilitása lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen motorral használható legyen, így bármilyen motoros is legyen Ön, biztos lehet benne, hogy az X-GRIP Keréktávtartó Készlet XG-2627 tökéletesen illeszkedik a motorjához.

A motorosok mindenütt nagyra értékelik az X-GRIP termékeit a tartósságuk és megbízhatóságuk miatt. Az X-GRIP Keréktávtartó Készlet XG-2627 sem kivétel - ez a készlet úgy lett tervezve, hogy hosszú évekig szolgálja Önt, bármilyen körülmények között.

Ne elégedjen meg kevesebbel! Válassza az X-GRIP Keréktávtartó Készlet XG-2627-et, és tapasztalja meg a különbséget, amit ez a prémium minőségű keréktávtartó készlet nyújt. Rendelje meg most a webshopból, és tegye motorkerékpárját még jobbá és megbízhatóbbá!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges