X-GRIP Kerekek-Szett (TÖBB SZÍNBEN) V2

Gyártó:
Cikkszám:
965376

336999.999989

265354.3307

337 000 Ft

Nettó: 265 354 Ft

X-GRIP Kerekek-Szett (TÖBB SZÍNBEN) V2

  • Fekete/Ezüst
  • Fekete/Fekete
  • Fekete/Kék
  • Fekete/Narancs
  • Fekete/Piros
  • Fekete/Zöld
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Kerekek-Szett (TÖBB SZÍNBEN) V2 - A Motorosok Álma!

Ha motoralkatrészeket keresel, akkor ne keresd tovább, mert az X-GRIP Kerekek-Szett (TÖBB SZÍNBEN) V2 a legjobb választás számodra! Ez a kerékszett egyedülálló minőséget és teljesítményt kínál minden motoros számára. Akár versenyző vagy, akár hobbi motoros, ez a termék garantáltan kiemeli motorodat a tömegből.

Kiváló Minőség és Tartósság

Az X-GRIP a motoros piac egyik vezető gyártója, és céljuk az, hogy a lehető legjobb terméket biztosítsák ügyfeleiknek. Az X-GRIP Kerekek-Szett V2 speciális anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek, így hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújtanak. A multifunkcionális kivitelnek köszönhetően, ezek a kerekek mind aszfaltozott utakon, mind terepen kiválóan használhatók.

Stílus és Sokszínűség

Ezek a kerekek több színben elérhetőek, így biztosan megtalálod a hozzád és motorodhoz leginkább illő kombinációt. Az egyedi dizájn és a színek kombinációja nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem a motorod teljes megjelenését is feldobja.

Kompatibilitás

Az X-GRIP Kerekek-Szett V2 számos különböző motorral kompatibilis, függetlenül annak típusától vagy márkájától. Különösen ajánlott dirt bike-okhoz, enduro motorokhoz és cross motorokhoz, de lényegében bármilyen motortípushoz használhatod őket.

Egyszerű Beszerelés

A kerékszett beszerelése rendkívül egyszerű és gyors. Az innovatív tervezésnek köszönhetően a kerekek úgy lettek kialakítva, hogy minimális szerszámmal is könnyedén felhelyezhetők legyenek, így több időt tölthetsz motorozással és kevesebbet a garázsban.

Teljesítmény

Az X-GRIP Kerekek-Szett V2 nemcsak szép és tartós, hanem a teljesítményt is nagymértékben javítja. A kiváló vontatás és a sofőr visszajelzése segít, hogy mindig magabiztosan és stabilan irányítsd motorodat, bármilyen terepen is hajtsd.

Összefoglalva, ha egy olyan kerékszettet keresel, ami minden igényt kielégít - legyen az minőség, tartósság, stílus vagy teljesítmény - akkor az X-GRIP Kerekek-Szett (TÖBB SZÍNBEN) V2 a tökéletes választás számodra! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és emeld új szintre motorod teljesítményét és megjelenését!

#Szín Fekete/Ezüst
#Szín Fekete/Zöld
#Szín Fekete/Narancs
#Szín Fekete/Piros
#Szín Fekete/Fekete
#Szín Fekete/Kék
Állapot Új
Márka Gas Gas
Márka Husqvarna
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges