X-GRIP Grafikai Készlet #20 GASGAS EC (F), MC (F), 2021 - (Piros/Fehér matt * Szürke/Matt)

Gyártó:
Cikkszám:
965367

92200.000004

72598.4252

92 200 Ft

Nettó: 72 598 Ft

X-GRIP Grafikai Készlet #20 GASGAS EC (F), MC (F), 2021 - (Piros/Fehér matt * Szürke/Matt)

  • Szürke/Matt
  • Piros/Matt fehér
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Grafikai Készlet #20 GASGAS EC (F), MC (F), 2021 - (Piros/Fehér matt * Szürke/Matt)

A motorod egyedi megjelenésének tekintetében nem érdemes kompromisszumot kötni. Az X-GRIP Grafikai Készlet #20 kifejezetten a GASGAS EC (F) és MC (F) 2021-es modelljeihez készült, és lenyűgöző dizájnjával azonnal kitűnsz majd a tömegből.

Exkluzív dizájn és prémium minőség

A grafikai készlet tervezésekor az X-GRIP figyelmet fordított minden apró részletre. A piros és fehér matt, valamint a szürke matt színek kombinációja modern és sportos megjelenést kölcsönöz motorodnak. Az anyaghasználatnál elsődleges szempont volt a tartósság és az ellenállóképesség, így a grafika hosszú távon is megőrzi eredeti szépségét és minőségét.

Könnyű felhelyezés

Az X-GRIP Grafikai Készlet telepítése gyors és egyszerű. A matricák öntapadó hátoldallal rendelkeznek, ami pontos illeszkedést és biztonságos tapadást biztosít. Nincs szükség további szerszámokra vagy szakértelemre, így akár otthon is könnyedén elvégezheted a felhelyezést.

Egyedülálló védelem

A grafikai készlet nem csak esztétikus, de védelmet is nyújt motorod számára. Az erős és tartós anyagok megóvják a motor külső felületét a karcolásoktól, ütésektől és egyéb sérülésektől. Ez különösen fontos a versenyzés során, ahol minden apró sérülés meghibásodáshoz vezethet.

Speciális kialakítás

A készlet minden egyes darabját a GASGAS EC (F) és MC (F) 2021-es modellekhez tervezték, így garantált az tökéletes illeszkedés. Az X-GRIP szakértői csapata kifejezetten ezekhez a modellekhez igazította a méreteket és formákat, hogy azok az eredeti alkatrészekkel maximálisan kompatibilisek legyenek.

Értékesítés és szállítás

Webshopunkban egyszerűen megrendelhető az X-GRIP Grafikai Készlet #20. Gyors és megbízható szállításunk segítségével rövid időn belül élvezheted a megújult motorod látványát. Minden termékünkre garanciát vállalunk, és ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre bármilyen kérdés esetén.

Összegzés

Az X-GRIP Grafikai Készlet #20 GASGAS EC (F), MC (F), 2021 ideális választás minden motorrajongó számára, aki szeretné egyedivé tenni motorját, miközben megvédi azt a külső behatásoktól. A prémium minőség, az egyszerű felhelyezés és az egyedülálló dizájn mind hozzájárulnak ahhoz, hogy motorod mindig a legjobb formában legyen.

Ne habozz, rendeld meg most az X-GRIP Grafikai Készlet #20-at, és légy az utak királya!

Cikkszám: 965367
Gyári cikkszám:
#Szín Piros/Matt fehér
#Szín Szürke/Matt
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges