X-GRIP Felszerelési hurok Mc Gyva szerszámosdobozhoz 40cm XG-2430

Gyártó:
Cikkszám:
970520
Gyári cikkszám:
XG-2430

2399.03

1889.0000

2 399 Ft

Nettó: 1 889 Ft

X-GRIP Felszerelési hurok Mc Gyva szerszámosdobozhoz 40cm XG-2430

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Felszerelési hurok Mc Gyva szerszámosdobozhoz 40cm XG-2430

Üdvözöljük a motoralkatrész webshopunkban, ahol a motorosok szenvedélyének élünk, és kizárólag a legjobb minőségű termékeket kínáljuk! Bemutatjuk a X-GRIP Felszerelési hurokot, amelyet kifejezetten a Mc Gyva szerszámosdobozhoz terveztek. Ez az 40 cm hosszúságú hurok egy rendkívül praktikus és tartós megoldás a motorbicikli szerszámosdoboza biztonságos rögzítéséhez.

A X-GRIP márkanév felismerhető a tartós és megbízható motoros kiegészítőiről, és ez a szerelési hurok sem kivétel. Az X-GRIP Felszerelési hurok Mc Gyva szerszámosdobozhoz 40 cm XG-2430 a tökéletes választás azoknak, akik a legjobb minőséget keresik.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Erősség és tartósság: Az X-GRIP Felszerelési hurok prémium anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a szerszámosdoboz stabil rögzítését még a legnehezebb terepen is.
  • Egyszerű telepítés: A hurok kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű felszerelést, megkönnyítve a karbantartás és a szerszámok hozzáférését útközben.
  • Univerzális illeszkedés: Ez a felszerelési hurok kompatibilis a Mc Gyva szerszámosdobozokkal, így egy sokoldalú és rugalmas kiegészítő minden motoros számára.
  • Biztonság: A hurok erős rögzítést biztosít, megakadályozva a szerszámosdoboz elmozdulását vagy leesését, biztosítva az Ön és mások biztonságát az úton.

Részletes leírás:

A X-GRIP Felszerelési hurok kialakítása során a gyártó különös figyelmet fordított a termék magas minőségére és funkcionalitására. Az anyagválasztás gondos mérlegelés alapján történt, hogy a hurok ellenálljon a szélsőséges időjárási körülményeknek, a gyakori használatnak és a fizikai hatásoknak, amelyek egy hosszú motoros túra során előfordulhatnak.

Az installációs folyamat egyszerű és felhasználóbarát, így nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre a hurok rögzítéséhez. Az univerzális illeszkedés azt jelenti, hogy minden Mc Gyva szerszámosdobozhoz használható, függetlenül a motorbicikli típusától vagy márkájától.

Tapasztalja meg a nyugalmat az X-GRIP Felszerelési hurokkal, amely biztosítja, hogy szerszámosdoboza mindig a helyén marad, még a legdurvább útviszonyok között is. Tökéletes választás mindennapi használatra és hosszabb motoros kirándulásokra is.

Rendelje meg most az X-GRIP Felszerelési hurkot Mc Gyva szerszámosdobozhoz 40 cm XG-2430 termékünket webshopunkban, és élvezze a zavartalan motorozás élményét!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges