X-GRIP Féklámpa Biztonsági Huzal XG-2629

Gyártó:
Cikkszám:
977553
Gyári cikkszám:
XG-2629

4000.000001

3149.6063

4 000 Ft

Nettó: 3 150 Ft

X-GRIP Féklámpa Biztonsági Huzal XG-2629

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Féklámpa Biztonsági Huzal XG-2629

A motorosok számára a biztonság kiemelkedően fontos, különösen a fékezési mechanizmusok tekintetében. Az X-GRIP Féklámpa Biztonsági Huzal XG-2629 kifejezetten úgy lett tervezve, hogy maximalizálja a biztonságot és megbízhatóságot minden motoros számára. Ez a kiváló minőségű termék egy elengedhetetlen kiegészítő mindenkinek, aki komolyan veszi motorja karbantartását és biztonságát.

Az X-GRIP márka a motoralkatrészek piacán elismert név, amely számos előnnyel jár. Az X-GRIP termékek megbízhatóságáról és tartósságáról ismertek, és a Féklámpa Biztonsági Huzal XG-2629 sem kivétel.

Jellemzők és Előnyök

  • Magas minőségű anyagok: Az X-GRIP Féklámpa Biztonsági Huzal XG-2629 különösen ellenálló anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A rozsdamentes acél komponensek rendkívül tartósak és ellenállnak a korróziónak és más külső behatásoknak.
  • Könnyű felszerelés: Ezen felül, ez a féklámpa biztonsági huzal könnyen felszerelhető, így nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre.
  • Kompakt és ergonomikus: Az X-GRIP Féklámpa Biztonsági Huzal XG-2629 kompakt méretekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatot és a tárolást is.
  • Fokozott biztonság: Az extra biztosítékok és a magas szintű tartósság kombinációja révén ez a termék fokozott biztonságot nyújt, amely minden motoros számára kritikus fontosságú lehet.

A felszerelés folyamata

A felszerelés folyamata gyors és egyszerű. Íme néhány lépés, amely segít a telepítésben:

  1. Készítse elő a motorját: Győződjön meg róla, hogy minden szükséges eszköz rendelkezésre áll, és motorja biztonságos helyen van.
  2. Szerelje fel a huzalt: Csatlakoztassa a féklámpa biztonsági huzalt a kijelölt helyekre. Kösse össze a huzalt a fékpedállal és a féklámpával.
  3. Ellenőrizze a csatlakozásokat: Győződjön meg róla, hogy minden csatlakozás szoros és biztonságos.
  4. Végezzen tesztelést: Indítsa be a motorját és tesztelje a féklámpát, hogy megbizonyosodjon róla, hogy minden rendben működik.

Az X-GRIP Féklámpa Biztonsági Huzal XG-2629 egy kiváló választás azok számára, akik maximalizálni akarják motorjuk biztonságát és megbízhatóságát. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, szerezzen be egyet még ma a webshopunkból!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges