X-GRIP Esőkabát (M-XXL)

Gyártó:
Cikkszám:
965331

14900.000045

11732.2835

14 900 Ft

Nettó: 11 732 Ft

X-GRIP Esőkabát (M-XXL)

  • L
  • M
  • XL
  • XXL
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Esőkabát (M-XXL) - Tökéletes Védelem Az Eső Ellen

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

Az X-GRIP Esőkabát kifejezetten motorosok számára lett tervezve, hogy megvédje őket az eső és a nedvesség ellen, miközben fenntartja a maximális kényelmet és mozgásszabadságot. Ez a kabát különösen ideális azok számára, akik nem akarják, hogy a rossz idő megzavarja motoros túrájukat vagy mindennapi közlekedésüket.

Minőség és Kialakítás

Az X-GRIP márkájú esőkabát kiváló minőségű, vízálló anyagból készült, amely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A kabát anyaga emellett légáteresztő, így biztosítja, hogy a viselője ne izzadjon bele még hosszabb használat során sem.

A kabát több rétegből áll, és mindegyik réteg egyedi célokat szolgál. A külső réteg teljesen vízálló, a középső réteg gondoskodik a szigetelésről, míg a belső réteg puha és kényelmes érzetet nyújt a bőrnek. A varratok speciális ragasztással készülnek, hogy megakadályozzák a víz beszivárgását.

Funkcionalitás és Kényelem

Az X-GRIP Esőkabát több praktikus tulajdonsággal is rendelkezik. Az állítható csukló- és derékpántok lehetővé teszik a testreszabott illeszkedést, biztosítva, hogy a kabát ne legyen túl laza vagy szoros. A cipzáras elülső zsebekben biztonságosan tárolhatók a kisebb értékek, például telefon vagy pénztárca.

A kabát könnyen hordozható, mivel egy saját tárolótáskával érkezik, amely kis méretre összecsukható. Ez azt jelenti, hogy nem kell nagy helyet foglalnia a motyóid között, és bármikor könnyen elővehető, ha az időjárás hirtelen rosszra fordul.

Biztonsági és Láthatósági Tulajdonságok

Az esőkabát reflektív csíkokkal van ellátva, amelyek növelik a láthatóságot sötétben vagy rossz látási viszonyok között. Ez különösen fontos, mivel a motorosok számára az egyik legfőbb veszélyforrás a más közlekedők által történő észrevehetőség hiánya.

A kabát kompatibilis a legtöbb védőfelszereléssel, így viselője egyszerűen összekombinálhatja egyéb motoros ruházatával anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a biztonság terén.

Méretek és Elérhetőség

Az X-GRIP Esőkabát több méretben elérhető, beleértve az M, L, XL és XXL méreteket, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő méretet. Viszonteladóink és webshopunk révén könnyen és gyorsan beszerezhető az esőkabát, így a motorosok mindig felkészültek lehetnek a változó időjárási körülményekre.

Zárszó

Összefoglalva, az X-GRIP Esőkabát egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki nem szeretné, hogy az időjárás korlátozza motorozási élményét. Tartós kialakítása, praktikus funkciói és kiváló kényelme révén ez a kabát ideális választás mindenkinek, aki gyakran közlekedik motorral.

Rendeld meg ma az X-GRIP Esőkabátot, és légy felkészülve minden eshetőségre!

#Méret XXL
#Méret M
#Méret XL
#Méret L
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges