X-GRIP Egykerekes fekete-ezüst, V2 (Elöl * Hátul)

Gyártó:
Cikkszám:
965375

186699.99998

147007.8740

186 700 Ft

Nettó: 147 008 Ft

X-GRIP Egykerekes fekete-ezüst, V2 (Elöl * Hátul)

  • Fekete/Ezüst
  • Első
  • Hátsó
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Egykerekes fekete-ezüst, V2 (Elöl * Hátul)

Üdvözöljük a motoralkatrészek és motoros ruházat webáruházánkban! Örömmel mutatjuk be a legújabb és legfejlettebb termékünket, az X-GRIP Egykerekes fekete-ezüst, V2 (Elöl * Hátul) kerékszettet, amely tökéletes választás mindazoknak, akik a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot keresik.

Az X-GRIP egy olyan gyártó, amely világszerte elismert a magas minőségi szabványai és innovatív megoldásai miatt. Az Egykerekes fekete-ezüst szettjük V2-es verziója nemcsak a kinézetével, hanem a teljesítményével is kiemelkedik.

Kiváló minőség és tartósság

Az X-GRIP Egykerekes fekete-ezüst, V2 kerékszett kiemelkedő minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a legkeményebb körülmények között is. A fekete-ezüst dizájn modern és stílusos megjelenést biztosít, amely bármilyen motoron jól mutat.

Mind az első, mind a hátsó kerék gondosan tervezett, hogy maximalizálja a stabilitást és a kezelhetőséget, miközben minimalizálja a súlyt. A kerékszett kiválóan alkalmas különböző terepviszonyokhoz, legyen szó aszfaltról, kavicsos útról vagy off-road pályákról.

Fejlett technológia

Az X-GRIP V2 kerékszett számos fejlett technológiát tartalmaz. Az aerodinamikai tulajdonságok növelik a sebességet és a hatékonyságot, miközben a speciálisan kialakított felület biztosítja a kiváló tapadást és a hosszú élettartamot. A kerékszett továbbá optimalizált fékezési teljesítményt kínál, hogy biztonságos és kontrollált motorozás élményét nyújtsa.

Egyszerű telepítés

A termék könnyen és gyorsan telepíthető, így nem kell órákat töltenie a szereléssel. A kerékszett kompatibilis a legtöbb motorkerékpár márkával és modelllel, így bátran választhatja akkor is, ha további alkatrészek cseréjére van szükség.

Innováció és stílus

Az X-GRIP V2 nem csupán egy funkcionalitásában és teljesítményében kiváló motoralkatrész, hanem stílusában is kiemelkedő. A fekete-ezüst színkombinációval bármely motor kiemelkedhet a tömegből, miközben a minőségi anyagok és a precíz kidolgozás garantálják az esztétikus és tartós megjelenést.

Vásárlói elégedettség

Számos elégedett vásárlónk közül többen visszajelzést adnak az X-GRIP Egykerekes fekete-ezüst, V2 kerékszettről, és szinte mindegyikük kiemeli a termék kiemelkedő teljesítményét, megbízhatóságát és stílusát. Legyen szó versenyzésről vagy hétvégi túráról, az X-GRIP mindig a legjobbat nyújtja.

Ne habozzon, rendeljen most!

Ha Ön is szeretne egy olyan kerékszettet, amely nemcsak megjelenésével, hanem teljesítményével is mindenkit lenyűgöz, válassza az X-GRIP Egykerekes fekete-ezüst, V2 (Elöl * Hátul) modellt! Rendelje meg most, és élvezze a prémium minőséget és a legjobb motorozási élményt!

#Szín Fekete/Ezüst
#Típus Első
#Típus Hátsó
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges