X-GRIP Down Jacket (S-XXL)

Gyártó:
Cikkszám:
965332

46600.000018

36692.9134

46 600 Ft

Nettó: 36 693 Ft

X-GRIP Down Jacket (S-XXL)

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XXL
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Down Jacket (S-XXL)

Üdvözöljük a X-GRIP Down Jacket terméknél, amely kifejezetten motorosok számára készült. Ez a prémium minőségű dzseki mindazt a védelmet és kényelmet biztosítja, amire szüksége lehet az úton.

Termék Leírás

Az X-GRIP Down Jacket egy kiváló minőségű motoros dzseki, amely hideg időjárási viszonyokhoz is illik. A dzseki pehelytollal van töltve, amitől rendkívül könnyű és hihetetlen hőszigetelő képességgel rendelkezik. A dzseki belső bélése puha, kényelmes anyagból készült, amely megakadályozza a hő elvesztését. Az anyagok kiváló minősége biztosítja, hogy hosszú élettartamú és kopásálló lesz.

Kiemelt Tulajdonságok

  • Anyaga: Magas minőségű vízálló és szélálló külső anyag, pehelytoll béléssel.
  • Méretek: S-től XXL-ig elérhetőek, biztosítva a tökéletes illeszkedést minden motoros számára.
  • Biztonsági Tulajdonságok: Beépített protektorok a könyök, váll és hát résznél, amelyek a maximális védelmet biztosítják a balesetek során.
  • Stílusos Megjelenés: Modern és sportos dizájn, amely minden motoros megjelenését feldobja.
  • Kényelem: Ergonomikus kialakítású, amely maximális kényelmet és mozgásszabadságot biztosít.

Miért válassza a X-GRIP Down Jacket-et?

Motorosként mindig számítania kell az időjárás változásaira, és ennek megfelelően kell készülnie. Az X-GRIP Down Jacket ideális választás azoknak a motorosoknak, akik hideg időben is szeretnének két keréken közlekedni. A pehelytoll bélés melegen tart, miközben a dzseki légáteresztő marad, így nem izzad be alá. A beépített protektorok maximális védelmet nyújtanak, így biztonságosabbá teszi a motorozást.

Az X-GRIP egy neves márka, amely híres a minőségi motoros felszereléseiről. Ez a dzseki sem kivétel, és garantálja, hogy nem fog csalódni benne. A modern dizájn és a funkcionális tulajdonságok ötvözete tökéletes választássá teszi minden motoros számára.

Figyelembe Véve:

Amikor motoros dzsekit választ, fontos, hogy a méret tökéletesen illeszkedjen. Javasoljuk, hogy rendelés előtt pontosan mérje meg magát és hasonlítsa össze a mérettáblázattal. Így biztos lehet benne, hogy a dzseki kényelmes lesz és megfelelő védelmet nyújt majd.

Végszó

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy hozzájusson egy ilyen kiváló minőségű motoros dzsekihez. Az X-GRIP Down Jacket a legjobb választás minden motoros számára, aki nemcsak védelmet, hanem stílust is keres. Rendelje meg most, és élvezze a kényelmet és biztonságot, amit ez a dzseki nyújt!

#Méret XL
#Méret S
#Méret L
#Méret XXL
#Méret M
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges