VERTEX Piston Kit Forged Race for 2-Stroke YZ144 RACE 23335B

Gyártó:
Cikkszám:
983434
Gyári cikkszám:
23335B

72500.000034

57086.6142

72 500 Ft

Nettó: 57 087 Ft

VERTEX Piston Kit Forged Race for 2-Stroke YZ144 RACE 23335B

Rendelhető
Rendelhető

A VERTEX Piston Kit Forged Race for 2-Stroke YZ144 RACE 23335B egy magas minőségű, kovácsolt dugattyúkészlet, amelyet kifejezetten a Yamaha YZ144 motorkerékpár 2 ütemű motorjához terveztek. Ez a dugattyúkészlet ideális választás versenyzők és motorkerékpár-rajongók számára, akik maximális teljesítményt és megbízhatóságot keresnek.

Kiemelkedő Teljesítmény és Tartósság

A VERTEX ismert a kiváló minőségű motoralkatrészek gyártásáról, és ez a dugattyúkészlet sem kivétel. Az kovácsolt alumíniumból készült dugattyú rendkívül erős és könnyű, így csökkentve a motor tömegét és növelve a sebességet. Az optimalizált kialakításnak köszönhetően a dugattyú kiváló hővezető képességgel rendelkezik, ami elősegíti a hő eloszlatását és csökkenti a motor túlmelegedésének esélyét.

Speciális Tervezés és Technológia

A VERTEX Piston Kit Forged Race for 2-Stroke YZ144 RACE 23335B különleges gyártási technológiával készült, amely biztosítja a precíz méretpontosságot és a kisebb súrlódást. Ez a dugattyú készlet tartalmazza a szükséges dugattyúgyűrűket, csapszeget és biztosítógyűrűket, így könnyedén és gyorsan felszerelhető. Az alacsony súrlódás és a magas hővezető képesség garantálja, hogy motorja mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa, függetlenül az igénybevételtől.

Versenykörnyezetben Tesztelt

A VERTEX Piston Kit Forged Race számos versenykörnyezetben sikeresen bizonyított. A versenyzők túlnyomó többsége elismeri, hogy ez a dugattyúkészlet jelentős mértékben javítja a motor teljesítményét, reakcióidejét és megbízhatóságát. Tökéletes választás mind profi, mind amatőr versenyzők számára, akik komoly teljesítménybeli előnyöket szeretnének elérni.

Könnyű Beépítés

Ez a dugattyúkészlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz a gyors és egyszerű telepítéshez. A részletes utasításoknak köszönhetően, még azok számára is könnyű beépíteni, akik ritkán végeznek motoralkatrész cserét. A pontos illeszkedés és a minőségi alkatrészek biztosítják, hogy a dugattyú hosszú távon is megbízhatóan működjön.

Következtetés

Azok számára, akik komolyan veszik a motorozást és a versenyzést, a VERTEX Piston Kit Forged Race for 2-Stroke YZ144 RACE 23335B a legjobb választás. Ez a dugattyúkészlet garantálja a maximális teljesítményt, tartósságot és megbízhatóságot. Ne hagyja ki ezt a kiváló minőségű terméket, amely kimondottan a Yamaha YZ144 motorhoz lett tervezve. Rendelje meg most, és tapasztalja meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták