TWIN AIR Üzemanyagszűrő KTM 250/350 THR.CAP 160641

Gyártó:
Cikkszám:
993186
Gyári cikkszám:
160641

11400.00006

8976.3780

11 400 Ft

Nettó: 8 976 Ft

TWIN AIR Üzemanyagszűrő KTM 250/350 THR.CAP 160641

3db Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Üzemanyagszűrő KTM 250/350 THR.CAP 160641

Gyártó: TWIN AIR

A TWIN AIR üzemanyagszűrő kifejezetten a KTM 250/350 modellekhez lett tervezve, hogy biztosítsa a motor maximális teljesítményét és megbízhatóságát. Ez a prémium minőségű szűrő a legjobb anyagokból készül, hogy ellenálljon a legnehezebb körülményeknek is, miközben folyamatosan tiszta üzemanyagot biztosít a motor számára.

Főbb jellemzők:

  • Magas szűrési teljesítmény: A szűrő különleges szerkezete és anyagai révén kivételes szűrési tulajdonságokat biztosít, így hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket az üzemanyagból.
  • Tartósság és hosszú élettartam: A TWIN AIR üzemanyagszűrők hosszú élettartamot ígérnek, ami csökkenti a karbantartási igényeket és növeli a motor megbízhatóságát.
  • Könnyű beépítés: Az üzemanyagszűrő egyszerűen beszerelhető és kompatibilis a KTM 250/350 modellekkel, így bármely motoros könnyedén karbantarthatja a járművét.

Miért válassza a TWIN AIR üzemanyagszűrőt?

A TWIN AIR márka hosszú évek óta elkötelezett a motoralkatrészek magas minősége mellett. Az üzemanyagszűrőik világszerte elismertek megbízhatóságukról és teljesítményükről, amelyek hozzájárulnak a motor hatékonyabb működéséhez és hosszabb élettartamához. A TWIN AIR szűrők különösen alkalmasak az off-road motorokhoz, ahol a szennyezett üzemanyag és a durva körülmények gyakoriak.

Hogyan működik az üzemanyagszűrő?

Az üzemanyagszűrő kulcsfontosságú szerepet játszik a motor hatékonyságának fenntartásában. Szűri az üzemanyagban található szennyeződéseket, például port, rozsda részecskéket és egyéb törmelékeket, amelyeket az üzemanyag-tartályból származhatnak. Ezek a szennyeződések, ha bejutnak a motorba, károsíthatják az üzemanyag-rendszer komponenseit és rontják a motor teljesítményét. Az üzemanyagszűrő biztosítja, hogy csak tiszta üzemanyag juthasson a motorba, így csökkentve a kopást és növelve a motor élettartamát.

Javaslat: Rendszeres ellenőrzés és karbantartás ajánlott az üzemanyagszűrők esetében a maximális teljesítmény és megbízhatóság érdekében. Az üzemanyagszűrő cseréje idővel elkerülhetetlen, ezért javasolt kéznél tartani egy tartalék szűrőt, különösen hosszú utak vagy versenyek előtt.

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Rendelje meg most és tapasztalja meg a TWIN AIR üzemanyagszűrők kiváló minőségét és teljesítményét!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges