TWIN AIR Légszűrő Offroad HUSKY 157004

Gyártó:
Cikkszám:
968109
Gyári cikkszám:
157004

8100.000056

6377.9528

8 100 Ft

Nettó: 6 378 Ft

TWIN AIR Légszűrő Offroad HUSKY 157004

Érdeklődjön
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő Offroad HUSKY 157004

Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: TWIN AIR

Ha komolyan veszed az offroad motorozást, elengedhetetlen, hogy a motorod minden alkatrésze csúcsminőségű legyen. Az egyik legfontosabb eleme ennek a folyamatnak a megfelelő légszűrő kiválasztása. A TWIN AIR Légszűrő Offroad HUSKY 157004 a motorod belégzőrendszerének tökéletes partnere, garantálva az optimális teljesítményt és a maximális védelmet a szennyeződések ellen.

Minőségi Kivitel és Teljesítmény

A TWIN AIR név egyet jelent a megbízhatósággal és a kiváló teljesítménnyel a motorsport világában. Ez a légszűrő különösen az offroad környezetben történő használatra lett tervezve, ahol elengedhetetlen a motor belső részeinek hosszú élettartama és hibamentes működése. A HUSKY 157004 modell a legkorszerűbb anyagokból készült, amelyek kiemelkedő szűrési képességet és szellőzést biztosítanak.

Kiváló Szűrési Hatékonyság

Egy jó minőségű légszűrő, mint a TWIN AIR HUSKY 157004, csökkenti a motor kopását azáltal, hogy kiszűri az apró szennyeződéseket, porokat és egyéb részecskéket a levegőből. Ez az optimális teljesítmény fenntartásának kulcsa, különösen offroad körülmények között, ahol a por és a szennyeződések fokozott mennyiségben vannak jelen. A szűrő könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon biztosítja motorod védelmét és optimális működését.

Könnyű Telepítés és Karbantartás

A TWIN AIR Légszűrő Offroad HUSKY 157004 telepítése rendkívül egyszerű, mivel tökéletesen illeszkedik a motorodhoz készült szerelési útmutatók alapján. A szűrő kialakítása lehetővé teszi a gyors és könnyű cserét, ami különösen előnyös versenyeken és hosszú túrákon.

Miért Válaszd a TWIN AIR-t?

  • Bizonyított Teljesítmény: A TWIN AIR termékek a világ minden táján bizonyították megbízhatóságukat és teljesítményüket.
  • Hosszú Élettartam: A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a szűrő hosszú élettartamot biztosít, minimális karbantartási igénnyel.
  • Garancia: A TWIN AIR légszűrők az ipar egyik legjobb garanciájával rendelkeznek.

Összefoglalva, ha egy csúcsminőségű, megbízható légszűrőt keresel offroad motorodhoz, a TWIN AIR Légszűrő Offroad HUSKY 157004 a legjobb választás. Biztos lehetsz benne, hogy motorod optimális teljesítménnyel fog működni, miközben maximális védelmet kap a szennyeződésekkel szemben.

Cikkszám: 968109
Gyári cikkszám: 157004
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges