X-GRIP Wheels-Set (Fekete/Narancs * Fekete/Kék * Fekete/Zöld) (KTM/HQV * BETA) V1 XG-23**

Gyártó:
Cikkszám:
965340
Gyári cikkszám:
XG-23**

338399.999983

266456.6929

338 400 Ft

Nettó: 266 457 Ft

X-GRIP Wheels-Set (Fekete/Narancs * Fekete/Kék * Fekete/Zöld) (KTM/HQV * BETA) V1 XG-23**

  • Fekete/Kék
  • Fekete/Narancs
  • Fekete/Zöld
  • BETA
  • KTM/HQV
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Wheels-Set (Fekete/Narancs * Fekete/Kék * Fekete/Zöld) (KTM/HQV * BETA) V1 XG-23**

Üdvözöljük a motoros világ legkiválóbb kiegészítőinek online áruházában! Bemutatjuk a X-GRIP legújabb és leginnovatívabb termékét, a X-GRIP Wheels-Set-et. Ez a kerekek szett kimagasló minőséggel és tartóssággal büszkélkedhet, amelyet kifejezetten a KTM, HQV és BETA motorokhoz terveztek. A kerekek három különböző színkombinációban érhetők el: fekete/narancs, fekete/kék és fekete/zöld, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához és motorjához illőt.

Ez a X-GRIP Wheels-Set a V1 XG-23** modell része, amelyet különös figyelemmel, és a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően gyártottak. A készlet tartalmazza a kereket és a hozzá tartozó alkatrészeket, amelyeket a X-GRIP híres precizitással és szakértelemmel készített. Az anyagok kiválasztása során a legjobb minőségű alumíniumötvözeteket használták, amelyek garantálják a tartósságot és a könnyedséget, így a motorosok maximális teljesítményt nyújthatnak terepen és úton egyaránt.

A X-GRIP Wheels-Set könnyedén felszerelhető, és kompatibilis a legnépszerűbb KTM, HQV és BETA modellekkel. A kerekek kialakítása lehetővé teszi a kiváló tapadást és a stabilitást, így bármilyen útviszonyok mellett is biztosítja a motoros biztonságát és kényelmét. Akár versenypályán, akár kaland túrákon használják, ezek a kerekek megbízható és tartós partnerei lesznek minden motorosnak.

Ezek a kerekek nemcsak funkcionalitásuk miatt kiemelkedőek, hanem megjelenésük is lenyűgöző. A fekete alapra festett narancs, kék vagy zöld színű elemek modern és sportos megjelenést kölcsönöznek a motornak. A X-GRIP dizájnja mindig is az esztétikum és a technológia tökéletes egyensúlyát képviselte, és ez a kerekek esetében sincs másként.

Amennyiben Ön is számára fontos a minőség, a tartósság, a teljesítmény és a stílus, akkor ne keressen tovább! A X-GRIP Wheels-Set (Fekete/Narancs * Fekete/Kék * Fekete/Zöld) (KTM/HQV * BETA) V1 XG-23** tökéletes választás minden motoros számára. Rendelje meg most weboldalunkról, és élvezze az ingyenes házhoz szállítást és a 30 napos visszavásárlási garanciát!

Vásárlás most

#Szín Fekete/Narancs
#Szín Fekete/Zöld
#Szín Fekete/Kék
#Típus BETA
#Típus KTM/HQV
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges