X-GRIP TITAN PIRANHAS Matrica XG-2520

Gyártó:
Cikkszám:
965364
Gyári cikkszám:
XG-2520

1181.1

930.0000

1 181 Ft

Nettó: 930 Ft

X-GRIP TITAN PIRANHAS Matrica XG-2520

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP TITAN PIRANHAS Matrica XG-2520

Üdvözöljük a motoros alkatrészek és kiegészítők egyik vezető webáruházában! Bemutatjuk legújabb termékünket, az X-GRIP TITAN PIRANHAS Matrica XG-2520-t, mely garantáltan kiemeli majd motorját a tömegből.

Az X-GRIP TITAN PIRANHAS Matrica XG-2520 a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készült, hogy a legjobb tapadást és tartósságot biztosítsa. Ez a matrica különösen ellenálló a különböző időjárási viszonyokkal és mechanikai behatásokkal szemben.

Jellemzők és Előnyök

  • Tartósság: Az X-GRIP technológia révén a matrica hosszú élettartamú, nem fakul és nem kopik el könnyen.
  • Ergonómiai design: A matrica kialakítása olyan, hogy tökéletesen illeszkedik a motor különböző felületeire, legyen szó tankról, sárvédőről vagy bármely más részekről.
  • Kiváló tapadás: Speciális ragasztórétegének köszönhetően a matrica erősen tapad, így bármilyen szituációban biztosan a helyén marad.
  • Hőellenállás: A matrica anyaga bírja a hőmérsékleti ingadozásokat, így magas és alacsony hőmérséklet mellett is megtartja eredeti állapotát.
  • Stílusos megjelenés: A TITAN PIRANHAS design nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is kiemelkedő, különleges megjelenést kölcsönözve motorjának.

X-GRIP TITAN PIRANHAS Matrica XG-2520

Könnyű Felhelyezés

Az X-GRIP TITAN PIRANHAS Matrica XG-2520 felhelyezése egyszerű és gyors. A következő lépések betartásával néhány perc alatt felrakhatja matrickáját:

  1. Tisztítsa meg a kívánt felületet szappanos vízzel vagy alkoholos törlőkendővel.
  2. Szárítsa meg a felületet alaposan.
  3. Óvatosan húzza le a matrica hátlapját.
  4. Helyezze a matricát a kívánt helyre, pontosan igazítva.
  5. Nyomkodja le a matricát, hogy biztosan rögzüljön, elkerülve a légbuborékokat.

Az X-GRIP TITAN PIRANHAS Matrica XG-2520 ideális választás motorja személyre szabásához és védelméhez. Rendelje meg most webáruházunkból, és élvezze a gyors kiszállítást és a kiváló ügyfélszolgálatot!

A Gyártóról

Az X-GRIP egy nemzetközileg elismert márka, amely a motoros alkatrészek és kiegészítők piacán innovatív megoldásaival tűnik ki. Termékeik a minőség, tartósság és stílus ötvözetét kínálják, melyekkel a motorosok igényeit maximálisan kielégítik.

Fedezze fel további termékeinket is: X-GRIP termékek a webshopban!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges