RENTHAL Trial grip DIAMOND SOFT G095

Gyártó:
Cikkszám:
980138
Gyári cikkszám:
G095

6600.000008

5196.8504

6 600 Ft

Nettó: 5 197 Ft

RENTHAL Trial grip DIAMOND SOFT G095

Rendelhető
Rendelhető

RENTHAL Trial grip DIAMOND SOFT G095 egy kiváló minőségű, nagy teljesítményű motorkerékpár markolat, amelyet a motorosok számára terveztek, akik a legjobb tapadást és kényelmet keresik off-road körülmények között. A Renthal híres a prémium minőségű motoralkatrészek gyártásáról, és ez a termék is kiváló példája annak a szakértelemnek és innovációnak, ami a vállalatot a motorozás világában világszerte ismertté tette.

A DIAMOND SOFT G095 markolat a RENTHAL egyik legújabb fejlesztése, amely a leglágyabb anyagból készült, hogy maximális kényelmet és érzékenységet biztosítson. Ez a markolat ideális választás a próbázó motorosok számára, akiknek nagy pontosságra és finom irányításra van szükségük. A különleges gyémánt mintázatú felület segít növelni a markolat tapadását, még nedves és sáros körülmények között is.

A markolat anyaga rendkívül puha és tartós, így minimalizálja az állandó rezgés okozta fáradtságot és kényelmetlenséget hosszú távú motorozás közben. A puha anyag rugalmassága és a gyémánt minta kombinációja egyedülálló kényelmet nyújt, ami lehetővé teszi a motoros számára, hogy hosszabb ideig élvezhesse a motorozást anélkül, hogy a kezei elfáradnának.

Az ergonomikus kialakítás további kényelmet és irányítást biztosít. A markolat hossza és átmérője optimalizált, hogy tökéletesen illeszkedjen a motoros kezéhez, csökkentve a kéz és az alkar terhelését. Az egyszerű felszerelhetőség miatt gyorsan és könnyen cserélhető, ami további előnyt jelent azoknak a motorosoknak, akik gyakran váltanak markolatot különböző körülményekhez igazodva.

A RENTHAL Trial grip DIAMOND SOFT G095 kompatibilis számos különböző motor típussal és kormány átmérővel, így széles körben felhasználható. A kiváló minőségű anyagok és a precíz gyártási folyamat biztosítja, hogy a markolat hosszú élettartamú és ellenálló a kopásnak és a sérüléseknek. Ez a termék tökéletes választás mind az amatőr, mind a profi motorosok számára.

Összefoglalva, a RENTHAL Trial grip DIAMOND SOFT G095 egy prémium kategóriás motorkerékpár markolat, amelynek célja a maximális kényelem és teljesítmény biztosítása a motorosok számára. A gyémánt mintázatú felület, a puha anyag és az ergonomikus kialakítás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék kiemelkedjen a versenytársak közül. Ha Ön is a legjobb minőséget és teljesítményt keresi, ne habozzon kiválasztani a RENTHAL Trial grip DIAMOND SOFT G095-t a webshopjából.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges