RENTHAL FATBAR PAD LTD ED (Narancs * Kék * Piros * Sárga) P3**

Gyártó:
Cikkszám:
967112
Gyári cikkszám:
P3**

14299.999975

11259.8425

14 300 Ft

Nettó: 11 260 Ft

RENTHAL FATBAR PAD LTD ED (Narancs * Kék * Piros * Sárga) P3**

  • Kék
  • Narancs
  • Piros
  • Sárga
Érdeklődjön
Rendelhető

RENTHAL FATBAR PAD LTD ED (Narancs * Kék * Piros * Sárga) P3**

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: RENTHAL

A Renthal Fatbar Pad LTD ED (Narancs * Kék * Piros * Sárga) P3** az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb termék a motoralkatrészek piacán. Ez a különleges kiadású Fatbar pad a legmagasabb minőségű anyagokból készült, és arra tervezték, hogy maximális védelmet és esztétikai megjelenést biztosítson motorod számára.

Ez a termék kifejezetten a Renthal Fatbar kormányokhoz készült, hogy optimális illeszkedést és tartósságot nyújtson. A színválasztékban elérhető narancs, kék, piros és sárga változatok lehetővé teszik, hogy stílusosan személyre szabhasd motorodat, miközben a biztonságot is szem előtt tartod.

Fő jellemzők:

  • Prémium minőségű habszivacs anyag, amely maximális védelmet nyújt az ütésekkel szemben
  • Nylon külső burkolat a hosszabb élettartam érdekében
  • Egyszerű telepítés és kiváló illeszkedés a Renthal Fatbar kormányokhoz
  • Könnyen tisztítható és karbantartható felület
  • Különleges limitált kiadás négy lenyűgöző színben: narancs, kék, piros és sárga

A Renthal egy jól ismert és elismert márka a motoros világban, amely folyamatosan törekszik a technológiai fejlesztések és az innováció terén. A Renthal Fatbar Pad LTD ED (Narancs * Kék * Piros * Sárga) P3** is ezt a magas szintű elkötelezettséget tükrözi, amelyet a cég a minőség és a vevői elégedettség iránt tanúsít.

Ez a kormányvédő pad tökéletes választás olyan motorosok számára, akik versenyeken vesznek részt, vagy egyszerűen csak szeretnék megvédeni és feldobni motorjuk megjelenését. Akár terepen, akár utcán használod, a Renthal Fatbar Pad mindig kiváló teljesítményt nyújt.

Ne hagyja ki ezt a különleges kiadású padot, amely limitált mennyiségben elérhető! Tegye stílusossá és biztonságossá motorját a Renthal Fatbar Pad LTD ED (Narancs * Kék * Piros * Sárga) P3** segítségével, és élvezze a prémium minőség előnyeit minden úton és terepen!

Rendelje meg most, hogy részese lehessen ennek az exkluzív ajánlatnak, és emelje motorját egy új szintre a Renthal professzionális termékeivel!

#Szín Sárga
#Szín Kék
#Szín Piros
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges