MOTO-MASTER Racing GP SinderPRO Offroad Fékbetétek 099912

Gyártó:
Cikkszám:
970321
Gyári cikkszám:
099912

16800.000055

13228.3465

16 800 Ft

Nettó: 13 228 Ft

MOTO-MASTER Racing GP SinderPRO Offroad Fékbetétek 099912

Érdeklődjön
Rendelhető

A MOTO-MASTER Racing GP SinderPRO Offroad Fékbetétek 099912 a legjobb választás, ha terepmotorozás során megbízható és állandó fékhatásra van szükséged. Ezeket a fékbetéteket konkrétan arra fejlesztették ki, hogy extrém körülmények között maximális teljesítményt nyújtsanak. A járműdínamika optimalizálása érdekében kiemelkedő kopásállóságot és kiváló hőelvezetést biztosítanak.

Kiemelt jellemzők:

  • Anyag: A GP SinderPRO kompozit anyagból készült, amely egyedülálló ötvözet a maximális fékerő és a tartósság szempontjából.
  • Kiváló hőelvezetés: Kiemelkedő hőelvezetési képességekkel rendelkezik, ami stabil teljesítményt biztosít még hosszú és intenzív fékezések során is.
  • Kopásállóság: Az anyagösszetétel kimagasló kopásállóságot biztosít, hosszú élettartamot garantálva a fékbetéteknek.
  • Könnyű telepítés: A precízen megmunkált kialakítás révén az MOTO-MASTER fékbetéteit könnyedén, különösebb szakértelem nélkül is be lehet szerelni.

Alkalmazási terület: A Racing GP SinderPRO Offroad Fékbetétek különösen ajánlottak olyan területeken, ahol nagy igénybevételnek vannak kitéve a járművek, például crossmotorozás, enduró, és más extrém sportok.

Megbízhatóság és biztonság: Az MOTO-MASTER fékbetéteket szigorú minőségellenőrzésen és teszteken átesik, hogy megbízható és biztonságos fékrendszert biztosítsanak a legnehezebb körülmények között is.

Teljesítmény: Terepmotorozás alkalmával minden pillanat számít, ezért fontos, hogy a fékek mindig képesek legyenek a maximális teljesítmény nyújtására. A Racing GP SinderPRO fékbetétek kivételes tapadási képességgel rendelkeznek, így garantáltan nem hagynak cserben a legkritikusabb helyzetekben sem.

Az MOTO-MASTER termékek mindig is híresek voltak az innováció és a kiváló minőség iránti elkötelezettségükről. A Racing GP SinderPRO Offroad Fékbetétek sem kivétel ebből a szempontból. Sok profi versenyző választotta már ezt a terméket, és mindannyian egyetértenek abban, hogy ez a tartozék egyedülálló teljesítményt nyújt extrém körülmények között is.

Ha te is a legjobbat szeretnéd a motorodnak, válaszd a MOTO-MASTER Racing GP SinderPRO Offroad Fékbetéteket. Ne adj kevesebbel megelégedést!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges