MOTO-MASTER Pivot Clutch Lever 010121*

Gyártó:
Cikkszám:
981651
Gyári cikkszám:
010121*

14299.999975

11259.8425

14 300 Ft

Nettó: 11 260 Ft

MOTO-MASTER Pivot Clutch Lever 010121*

  • Fekete
  • Kék
  • Narancs
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER Pivot Clutch Lever 010121*

A tökéletes választás motorosok számára

A MOTO-MASTER Pivot Clutch Lever 010121* egy kiváló minőségű tengelykapcsoló kar, melyet kimondottan a motorosok igényeihez terveztek. Ez a termék a lehető legjobb anyagokból készült, hogy ellenálljon a legkeményebb igénybevételnek is, és minden körülmények között tökéletesen működjön.

Az alkatrész kiváló minősége

Gyártója, az MOTO-MASTER, híres a megbízható és tartós motoralkatrészekről. Az 010121* modell különösen figyelemre méltó az újértékűségében, hiszen kimagaslóan élettartós és tartós használatra fejlesztették ki. Ez a termék nem csupán egy egyszerű tengelykapcsoló kar, hanem egy magas színvonalú alkatrész, amely fokozza a motor teljesítményét és vezetési élményét.

Kiemelkedő jellemzők

  • Anyag: A tengelykapcsoló kar alumíniumból készült, ami könnyű, mégis rendkívül erős.
  • Design: Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes fogást biztosít, minimalizálva a csuklóra és kézre ható terhelést hosszú távú vezetés során.
  • Könnyű beszerelés: A szerelési folyamat egyszerű és gyors, nem igényel különösebb szaktudást vagy speciális eszközöket.
  • Állíthatóság: A tengelykapcsoló kar különféle beállítási lehetőségeket kínál, hogy minden motoros az igényeinek megfelelően finomhangolhassa azt.

Tökéletes választás SX motorokhoz

Ez az alkatrész ideális választás SX kategóriába tartozó motorokhoz, mivel kimondottan ezekre a típusokra tervezték. Ha egy megbízható és tartós tengelykapcsoló kart keresel, amely minden körülmények között megállja a helyét, akkor a MOTO-MASTER Pivot Clutch Lever 010121* a legjobb döntés.

Moto-Master - A minőség záloga

Az MOTO-MASTER márka garantálja a kiváló minőséget és a hosszú élettartamot. Ez a tengelykapcsoló kar nem csak, hogy tökéletesen illeszkedik a motorodhoz, de jelentősen megnöveli annak teljesítményét és biztonságát is.

Rendelje meg most!

Ne habozz, válaszd az MOTO-MASTER Pivot Clutch Lever 010121* tengelykapcsoló kart, és éld át a motorozás új szintjét. Rendelje meg még ma a webshopunkban, és nem fog csalódni!

#Szín Fekete
#Szín Piros
#Szín Kék
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges