MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek 094921

Gyártó:
Cikkszám:
982939
Gyári cikkszám:
094921

8500.000018

6692.9134

8 500 Ft

Nettó: 6 693 Ft

MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek 094921

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek 094921 - Kiváló minőségű motorkerékpár fékbetétek

Ha a tökéletes motorkerékpár fékbetétet keresed, amely biztosítja a maximális teljesítményt és biztonságot, akkor a MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek 094921 a legjobb választás számodra.

Termékjellemzők

  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX
  • Gyártó: MOTO-MASTER
  • Termékkód: 094921

Miért válaszd a MOTO-MASTER Nitro Fékbetéteket?

A MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek 094921 a legújabb technológiával készültek, hogy biztosítsák a kiváló teljesítményt minden vezetési feltétel mellett. Ez a modell különösen a SX (Supercross) kategóriában kínál kiemelkedő teljesítményt, ahol a fékezés precizitása és megbízhatósága kiemelkedően fontos.

Kiemelkedő teljesítmény

A fékbetétek anyaga speciálisan van kifejlesztve, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek és nitridek jelenlétének, amelyek gyakoriak a nagyobb sebességgel és intenzív fékezéssel járó versenykörülmények között. Továbbá, ezek a betétek minimalizálják a rotor kopását, így hosszabb élettartamot biztosítanak mind a fékbetétek, mind a rotor számára.

Megbízhatóság és tartósság

A MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek kiválóan teljesítenek nedves és száraz körülmények között egyaránt, így minden időjárási viszonyban számíthatsz rájuk. A megbízhatóságot a gyártó szigorú minőség-ellenőrzési eljárásai garantálják.

Egyszerű telepítés

A telepítés folyamata könnyű és gyors, így még a kevésbé tapasztalt motorosok is felszerelhetik otthon saját maguk. Minden szükséges felszerelést és útmutatást tartalmaz a csomag.

Alkalmazási területek

Ezek a fékbetétek ideálisak mindenféle motorkerékpárhoz, de különösen ajánlottak a sport- és versenymotorosok számára, akiknek a legnagyobb teljesítményre és megbízhatóságra van szükségük.

Javasolt karbantartás és használat

Rendszeres ellenőrzés esetén a MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek élettartama hosszabb és hatékonyabb lesz. Javasoljuk, hogy minden szezon előtt ellenőrizd a fékbetétek kopását és állapotát, valamint tartsd meg a gyártó által előírt karbantartási ütemtervet.

Vásárlói vélemények

Több ezer elégedett motoros választotta már a MOTO-MASTER Nitro Fékbetéteket, és az ő pozitív visszajelzéseik igazolják a termék kiváló minőségét és megbízhatóságát. Ismerd meg a vásárlók véleményeit, és győződj meg saját szemeddel a termék előnyeiről!

Rendeld meg most

Ne habozz, rendeld meg még ma a MOTO-MASTER Nitro Fékbetétek 094921-t webáruházunkban, és élvezd a gyors szállítást és a versenyképes árakat!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges