MOTION PRO Black Vinyl Clutch Cable 05-0307

Gyártó:
Cikkszám:
978061
Gyári cikkszám:
05-0307

4699.999998

3700.7874

4 700 Ft

Nettó: 3 701 Ft

MOTION PRO Black Vinyl Clutch Cable 05-0307

Rendelhető
Rendelhető

MOTION PRO Black Vinyl Clutch Cable 05-0307

Fedezd fel a MOTION PRO Black Vinyl Clutch Cable 05-0307 csúcsminőségű motoralkatrészét, amely kifejezetten arra lett tervezve, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa motorkerékpárod számára. A MOTION PRO világszerte elismert gyártó, amely megbízhatóságáról és innovációiról ismert a motoralkatrészek piacán.

A kuplungkábel működése alapvető fontosságú a motorkerékpárod precíz és sima irányítása szempontjából. Ez a MOTION PRO Black Vinyl Clutch Cable 05-0307 modell egy extra erős, fekete vinil bevonatot tartalmaz, amely nemcsak tartós, de esztétikailag is vonzó, így kiválóan illeszkedik a motorod kinézetéhez.

Termékleírás

  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX
  • Gyártó: MOTION PRO
  • Modell: MOTION PRO Black Vinyl Clutch Cable 05-0307

Jellemzők

  • Erősség: A kábel a legjobb minőségű anyagokból készült, biztosítva ezzel hosszú élettartamát és maximális tartósságát.
  • Bevonat: Fekete vinil, ami nem csak elegáns megjelenést biztosít, hanem védi is a kábelt a külső környezeti hatásoktól.
  • Teljesítmény: Kifejezetten úgy lett tervezve, hogy javítsa a motorkerékpár kuplungjának reakcióidejét és összességében növelje a teljesítményt.
  • Egyszerű telepítés: Cseréld ki gond nélkül a régi kuplungkábelt erre a modellre, a mellékelt útmutató segítségével.

Részletes leírás

A MOTION PRO Black Vinyl Clutch Cable 05-0307 egy remek választás minden motoros számára, aki megbízható és tartós alkatrészt keres. Ez a kábel fekete vinil bevonata miatt ellenáll a kopásnak és az időjárás viszontagságainak, így hosszú évekig megbízható szolgálatot nyújt. A MOTION PRO folyamatosan törekszik a kiválóságra, és minden termékük a legszigorúbb minőségi követelményeknek felel meg. A kábel ellenálló belső magja és a pontosan illeszkedő csatlakozói biztosítják a gördülékeny és zökkenőmentes kuplungműködést minden alkalommal.

Ezen kívül, a MOTION PRO Black Vinyl Clutch Cable 05-0307 kompatibilis számos különböző motorkerékpár modellel, így sokoldalú felhasználási lehetőségekkel rendelkezik. Legyen szó mindennapi használatról vagy versenykörülményekről, ez a kábel megbízható társad lesz bármilyen helyzetben. Nem kell többé aggódnod a kuplung rendszered miatt, hiszen ez a kábel maximális megbízhatóságot biztosít.

Az egyszerű telepítés és a mellékelt útmutató révén gyorsan és könnyedén cserélheted ki a régit, sőt, a speciálisan kialakított csatlakozók tökéletes illeszkedést biztosítanak. Ez különösen azoknak a motorosoknak jelent nagyszerű hírt, akik saját maguk szeretnék karbantartani és javítani motorjukat.

Összegezve, a MOTION PRO Black Vinyl Clutch Cable 05-0307 egy elengedhetetlen alkatrész minden motorkerékpár-tulajdonos számára, aki a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresi. Fekete vinil bevonatával és kiváló teljesítményével ez a kábel hosszú távon is kifogásolhatatlan szolgálatot nyújt majd. Ne habozz, válaszd a MOTION PRO kiválóságát és emeld magasabb szintre motorozási élményedet!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges