MOOSE RACING Radiátor Támok ALUM YAM YZF 11-5019

Gyártó:
Cikkszám:
982020
Gyári cikkszám:
11-5019

58699.999948

46220.4724

58 700 Ft

Nettó: 46 220 Ft

MOOSE RACING Radiátor Támok ALUM YAM YZF 11-5019

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING Radiátor Támok ALUM YAM YZF 11-5019 ideális választás minden Yamaha YZF motorkerékpár-tulajdonos számára, aki a legmagasabb szintű védelemmel szeretné ellátni járművét. Ez a termék kiváló minőségű alumíniumból készült, amely biztosítja a tartósságot és az ellenállóságot mindenféle terepen. Az alumínium radiátor támok speciálisan úgy lettek megtervezve, hogy megvédjék a radiátort a fizikai sérülésektől, miközben lehetővé teszik az optimális légáramlást, hogy a motor hűvösen maradjon.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű alumínium: Az erős és könnyű alumínium szerkezet maximális védelmet biztosít anélkül, hogy jelentős súlyt adna a motorkerékpárhoz.
  • Speciális tervezés: A radiátor támok dizájnja lehetővé teszi a légáramlás szabad áramlását, amely segít a motor túlmelegedésének megakadályozásában és fenntartani az optimális teljesítményt.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű telepítési folyamatnak köszönhetően gyorsan és hatékonyan beszerelhető, mindenféle különleges szerszám vagy műszaki ismeret nélkül.
  • Védelmi funkció: Megvédik a radiátorokat a kavicsoktól, törmelékektől és más potenciális sérülésektől, amelyek károsíthatják a hűtőrendszert.
  • Gyári illeszkedés: A termék pontosan illeszkedik a Yamaha YZF modellekhez, ami garantálja a tökéletes kompatibilitást és stabilitást.

Miért válassza a MOOSE RACING Radiátor Támok ALUM YAM YZF 11-5019-et?

Minden motorsport rajongó tudja, hogy a megfelelő védelem elengedhetetlen a motor hosszú élettartamának és a megbízható teljesítménynek a biztosításához. A MOOSE RACING termékei között megtalálható radiátor támok kifejezetten azoknak készültek, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a védelem és a teljesítmény között. Ezek a radiátor támok a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek, amelyeket a motorsport-ipar támaszt.

A MOOSE RACING egy elismert név a motorsport világában, és jól ismert megbízhatóságáról, tartósságáról és innovációjáról. Az általuk gyártott termékek, így a radiátor támok is, tesztelve vannak a legszélsőségesebb körülmények között is, hogy biztosítsák a maximális védelmet és teljesítményt minden helyzetben. Ön is tapasztalja meg a különbséget, amit a MOOSE RACING termékek nyújtanak, és biztosítsa motorja védelmét egy minőségi radiátor tám segítségével.

Tegyen szert ezekre a MOOSE RACING Radiátor Támokra, hogy Ön is megvédhesse motorját a károsító tényezőktől, és élvezhesse a zavartalan motorkerékpározást anélkül, hogy a radiátor sérülésétől kellene tartania.

Vásároljon most és fedezze fel a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges