MOOSE RACING Kipufogó Tömítés Készlet 823113MSE

Gyártó:
Cikkszám:
980529
Gyári cikkszám:
823113MSE

6400.000027

5039.3701

6 400 Ft

Nettó: 5 039 Ft

MOOSE RACING Kipufogó Tömítés Készlet 823113MSE

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING Kipufogó Tömítés Készlet 823113MSE

Üdvözöljük a webshopunkban, ahol kizárólag a legjobb minőségű motorkerékpár-alkatrészeket és ruházati termékeket kínáljuk! Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a MOOSE RACING Kipufogó Tömítés Készlet 823113MSE terméket, amely kiváló választás minden motorkerékpár-rajongó számára, aki a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot keresi.

Termékjellemzők

  • Gyártó: MOOSE
  • Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX
  • Termékkód: 823113MSE

Részletes Leírás

A MOOSE RACING Kipufogó Tömítés Készlet 823113MSE azoknak a motorosoknak készült, akik nem érik be kevesebbel, mint a legmagasabb minőséggel. A MOOSE márka híres a megbízhatóságáról és tartósságáról, és ez a kipufogó tömítés készlet sem kivétel. Különösen alkalmas sport és off-road motorokhoz, amelyeken a nagy teljesítményű kipufogórendszer kritikus szerepet játszik a motor erejének és hatékonyságának maximalizálásában.

Ez a készlet tartalmaz minden szükséges elemet, hogy biztosítsa a kipufogó és a motor közötti tökéletes, szivárgásmentes illeszkedést. A kiváló minőségű tömítések hosszú élettartamot garantálnak, ellenállnak a magas hőmérsékletnek és a nehéz körülményeknek, amelyekkel a motorosok gyakran találkoznak.

Előnyök

A MOOSE RACING Kipufogó Tömítés Készlet 823113MSE számos előnnyel rendelkezik:

  • Kiváló minőségű anyagok: A tömítések rendkívül tartósak, és ellenállnak a nagy hőmérsékletnek.
  • Szivárgásmentes illeszkedés: Megakadályozza a kipufogógázok szivárgását, ami növeli a motor hatékonyságát.
  • Könnyű telepítés: A készlet minden szükséges elemet tartalmaz, így a telepítés gyors és egyszerű.
  • Megbízhatóság: A MOOSE termékek híresek megbízhatóságukról és tartósságukról.

Alkalmazás

A MOOSE RACING Kipufogó Tömítés Készlet 823113MSE tökéletes választás minden motorkerékpár-tulajdonos számára, aki biztosítani szeretné, hogy járműve mindig optimális teljesítményt nyújtson. Ideális választás mind sportmotorok, mind off-road motorok számára.

Azok számára, akik komolyan veszik a motorkerékpár-karbantartást és a teljesítmény maximalizálását, a kipufogó tömítés készlet kulcsfontosságú alkatrész. Ne hagyja, hogy egy rossz minőségű tömítés csökkentse a motor erejét vagy hatékonyságát!

Rendelje Meg Most!

Ne várjon tovább, rendeljen most a MOOSE RACING Kipufogó Tömítés Készlet 823113MSE termékből, és tapasztalja meg a különbséget! Webshopunkban egyszerűen és gyorsan vásárolhat, és a terméket közvetlenül az Ön címére szállítjuk. Ha bármilyen kérdése van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges