MOOSE RACING Féknyereg Újjáépítő Készlet HON RR 18-3029

Gyártó:
Cikkszám:
977728
Gyári cikkszám:
18-3029

13399.999997

10551.1811

13 400 Ft

Nettó: 10 551 Ft

MOOSE RACING Féknyereg Újjáépítő Készlet HON RR 18-3029

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING Féknyereg Újjáépítő Készlet HON RR 18-3029 egy első osztályú termék, amelyet kifejezetten a motorod fékrendszerének karbantartására és újjáépítésére terveztek. Ha maximális teljesítményt és megbízhatóságot szeretnél elérni a motorod fékeznél, akkor ez a készlet a tökéletes választás.

A MOOSE RACING gyártó híres a magas minőségű motoralkatrészeiről és tartozékairól. Ez a féknyereg újjáépítő készlet sem kivétel, mivel minden egyes komponens annak érdekében készült, hogy biztosítsa a kiváló teljesítményt és tartósságot. A készlet tartalmaz minden szükséges alkatrészt a féknyereg teljes felújításához, így elkerülheted a bonyolult és hosszadalmas alkatrészkeresést és beszerelést.

Ez a termék különösen ajánlott a következő jellemzők miatt:

  • Magas minőségű anyagok: Az alkatrészek kiváló minőségű anyagokból készültek, hogy hosszú élettartamot biztosítsanak még a legkihívóbb körülmények között is.
  • Komplett készlet: A csomag tartalmaz minden szükséges tömítést, hüvelyt és egyéb alkatrészt a féknyereg teljes újjáépítéséhez, így időt és pénzt takaríthatsz meg.
  • Könnyű beszerelés: A jól kidolgozott útmutatóknak köszönhetően a beszerelés egyszerű és gyors, még akkor is, ha nem vagy szakértő.
  • Garantált illeszkedés: A MOOSE RACING készletek kifejezetten a HON RR 18-3029 modell számára készültek, így tökéletes illeszkedést biztosítanak.

Az MOOSE RACING Féknyereg Újjáépítő Készlet HON RR 18-3029 nemcsak a fékek teljesítményét növeli, hanem biztonságot és megbízhatóságot is garantál. A féknyereg újjáépítése lehetővé teszi, hogy a fékrendszered újra maximális hatékonysággal működjön, amit minden motoros értékelni fog, különösen a technikás és kihívó motoros útvonalakon.

A motorosok számára rendkívül fontos, hogy minden alkatrész a helyén legyen és megfelelően működjön. Egy megbízható fékrendszer elengedhetetlen a biztonságos motorozáshoz, és az újjáépítő készlet lehetővé teszi, hogy ezt a biztonságot garantáljuk. Nem kell kompromisszumot kötnöd a teljesítmény és a biztonság között, hiszen ez a készlet minden szempontból kiváló választás.

Ne hagyd, hogy a kopott vagy sérült fékalkatrészek veszélyeztessék a motorozás örömét és biztonságát. Válaszd a MOOSE RACING Féknyereg Újjáépítő Készlet HON RR 18-3029-et, hogy nyugodtan élvezhesd a motorozás minden pillanatát!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges