IMS PRODUCTS INC. Nagy Kapacitású Benzintank 12L 115520-BK1

Gyártó:
Cikkszám:
978681
Gyári cikkszám:
115520-BK1

198500.000002

156299.2126

198 500 Ft

Nettó: 156 299 Ft

IMS PRODUCTS INC. Nagy Kapacitású Benzintank 12L 115520-BK1

Rendelhető
Rendelhető

IMS PRODUCTS INC. Nagy Kapacitású Benzintank 12L 115520-BK1

Fedezze fel az IMS PRODUCTS INC. új, nagy kapacitású benzintankját, amely kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik a maximális teljesítményt és hatékonyságot keresik. Az IMS PRODUCTS INC. elkötelezett a kiváló minőség és a megbízhatóság mellett, és ez a benzintank pontosan ezt kínálja. Az IMS PRODUCTS INC. Nagy Kapacitású Benzintank 12L 115520-BK1 tökéletes kiegészítő mindazon motorosok számára, akik hosszabb túrákra indulnak, vagy csak egyszerűen több üzemanyag-tartalékot szeretnének használni.

Jellemzők és Előnyök

  • Nagy kapacitás: Ez a benzintank 12 literes kapacitással rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszabb utak megtételét anélkül, hogy gyakran kellene tankolni.
  • Prémium minőség: Az IMS kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használja, így biztosítva a benzintank tartósságát és hosszú élettartamát.
  • Kompatibilitás: Az IMS PRODUCTS INC. 115520-BK1 modell széles körben kompatibilis különböző SX modellekkel, biztosítva a könnyű beszerelést és használatot.
  • Könnyű telepítés: A precíz mérnöki munka és tervezés révén a benzintank gyorsan és egyszerűen telepíthető, minimális szerszámhasználattal.
  • Ergonómikus kialakítás: A benzintank kialakítása nem csak funkcionális, hanem stílusos is, kifejezetten a motor optimális súlyelosztását figyelembe véve készült.

Miért válassza az IMS PRODUCTS INC. Nagy Kapacitású Benzintankot?

Az IMS egy elismert márka a motoralkatrészek és kiegészítők piacán, amely folyamatosan újít és fejleszt annak érdekében, hogy a motorosok a legjobb minőséget és teljesítményt kapják. Az IMS PRODUCTS INC. Nagy Kapacitású Benzintank 12L 115520-BK1 minden igényt kielégít, melyeket egy szenvedélyes motoros támaszthat a benzintankjával szemben.

Ez a termék segít növelni a hatótávolságot és csökkenteni a tankolással töltött időt, ami különösen hasznos hosszabb távolságok megtételénél vagy versenyeken. Minden IMS benzintank szigorú tesztelési eljárásokon megy keresztül, hogy megfeleljen a legmagasabb ipari szabványoknak és ügyfelek elvárásainak.

Ajánlások: Ez a benzintank ideális választás terepmotorosok, enduro rajongók és mindazok számára, akik nagyobb üzemanyagtartályra vágynak motorkerékpárjukon. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy beszerezze ezt a csúcskategóriás benzintankot, és élje át a zökkenőmentes motorozás élményét.

Rendelje meg most az IMS PRODUCTS INC. Nagy Kapacitású Benzintankot 12L 115520-BK1-et, és élvezze a hosszabb utak és a megnövelt hatótávolság előnyeit.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges