Honda CR125 (05-08) VForce3 Reed Valve Kit V321A

Cikkszám:
977159
Gyári cikkszám:
V321A

75899.999965

59763.7795

75 900 Ft

Nettó: 59 764 Ft

Honda CR125 (05-08) VForce3 Reed Valve Kit V321A

Rendelhető
Rendelhető

A Honda CR125 (05-08) VForce3 Reed Valve Kit V321A egy kivételes minőségű és megbízható alkatrész, amely a motor teljesítményének fokozására lett tervezve. Ez a készlet kifejezetten a 2005 és 2008 közötti Honda CR125 modellekhez készült, és garantáltan javítja a motor reakcióképességét és gyorsulását.

A VForce3 Reed Valve Kit egy innovatív, szabadalmaztatott designnal rendelkezik, amely kétoldalú szelepnyitást biztosít, ezáltal növelve a levegő áramlását a motorban. Ez a fejlett technológia jobb hengerfeltöltést és égést biztosít, ami természetesen több lóerőt és nyomatékot eredményez.

Főbb jellemzők:

  • Szabadalmaztatott VForce3 technológia, amely kiváló levegő áramlást biztosít
  • Kétoldalú szelepnyitás a gyorsabb égés érdekében
  • Jelentősen növeli a motor gyorsulását és reakcióképességét
  • Optimalizált teljesítmény különböző RPM tartományokban
  • Hosszú élettartamú anyagokból készült, amely hosszabb távon is helytáll

A VForce/Moto Tassinari egy elismert név a motoralkatrész iparban, és termékeik a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg. A VForce3 Reed Valve Kit is ezen örökséget követi, biztosítva a motorosok számára a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot. Az anyagok és a gyártási folyamatok szigorú tesztelésen mennek át, hogy minden egyes alkatrész hosszantartó és kiváló minőségű legyen.

Ez a kombináció különösen előnyös azok számára, akik versenysportban vesznek részt, mivel a motor gyorsabb reakciója és nagyobb teljesítménye segíthet a versenyek nyerésében. Ugyanakkor a mindennapi motorozás során is észrevehető a javulás, hiszen a stabil és erős motor nyújtotta élmény növeli a vezetés élvezetét és biztonságát.

A Honda CR125 (05-08) VForce3 Reed Valve Kit V321A felszerelése egyszerű és nem igényel különleges szerszámokat vagy mérnöki tudást. A készlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt és egy részletes útmutatót, hogy a telepítés zökkenőmentesen menjen. Az utasítások lépésről lépésre bemutatják a telepítési folyamatot, így még a kevésbé tapasztalt szerelők is nyugodtan belevághatnak.

Összefoglalva, a Honda CR125 (05-08) VForce3 Reed Valve Kit V321A a tökéletes fejlesztés, amely biztosítja a motor teljesítményének maximálását. Függetlenül attól, hogy versenyző vagy hétköznapi motoros, ez az alkatrész garantáltan javítja a motorozás élményét és teljesítményét. Ne habozz és szerezd be most a VForce3 Reed Valve Kit-et, hogy megtapasztalhasd a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges