HARDLINE TOOL SNIPER 10 BLADES TD-SNIPER

Gyártó:
Cikkszám:
962124
Gyári cikkszám:
TD-SNIPER

12300.000038

9685.0394

12 300 Ft

Nettó: 9 685 Ft

HARDLINE TOOL SNIPER 10 BLADES TD-SNIPER

Rendelhető
Rendelhető

HARDLINE TOOL SNIPER 10 BLADES TD-SNIPER

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: HARDLINE

A HARDLINE TOOL SNIPER 10 BLADES TD-SNIPER egy kifinomult motoros szerszám, amelyet speciálisan azoknak a motorosoknak terveztek, akiknek fontos a pontosság és a megbízhatóság. Ez a szerszám 10 kiváló minőségű pengével van felszerelve, amelyek kivételes teljesítményt és tartósságot biztosítanak. A Hardline márkanév garanciát jelent arra, hogy ez a termék magas minőségi szabványoknak felel meg.

Fő jellemzők

  • Kiváló minőségű anyagok: A HARDLINE TOOL SNIPER 10 BLADES TD-SNIPER pengéi kiváló minőségű acélból készültek, amelyek hosszú élettartamot és kiemelkedő teljesítményt biztosítanak.
  • Ergonomikus tervezés: Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos használatot, minimalizálva a hosszabb munka közben fellépő fáradtságot.
  • Sokoldalú használhatóság: A különböző méretű pengék széles választéka lehetővé teszi a szerszám sokoldalú használatát különböző motorjavítási és karbantartási feladatok során.
  • Könnyű és hordozható: A szerszám kompaktsága és könnyű súlya miatt könnyen hordozható és tárolható, így ideális választás a szervizeléshez útközben.
  • Kifinomult pontosság: A tíz penge lehetővé teszi a precíziós munkavégzést, biztosítva, hogy minden vágás pontos és tiszta legyen.

Azok a motorosok, akik értékelik a minőséget és a megbízhatóságot, biztosan tetszeni fog nekik ez a termék. A HARDLINE TOOL SNIPER 10 BLADES TD-SNIPER egy igazi erő a motoralkatrészek piacán, ami segít Önnek, hogy minden javítási és karbantartási munkáját a lehető legnagyobb gondossággal és pontossággal végezze el.

Használati területek

Ez a szerszám ideális mind a profi motoros szerelők, mind az amatőrök számára, akik szeretnek saját motorjukon dolgozni. Legyen szó akár a motorblokkról, kipufogórendszerről, vagy bármely más kritikus alkatrészről, a HARDLINE TOOL SNIPER 10 BLADES TD-SNIPER biztosítja a tökéletes eredményt.

Miért válassza a HARDLINE TOOL SNIPER-t?

Ha a megbízhatóságot, tartósságot és kifinomultságot keresi, akkor a HARDLINE TOOL SNIPER az Ön számára megfelelő választás. Ezen szerszám tulajdonlásával garantáltan javítani fogja a munka hatékonyságát és a javítási munkálatok minőségét.

A HARDLINE TOOL SNIPER 10 BLADES TD-SNIPER megvásárolható a mi motoralkatrész webshopunkban, ahol széles választékban talál további motoros eszközöket, alkatrészeket és kiegészítőket is.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták