FMF Powercore 2 Silencer KTM200-300 025025

Gyártó:
Cikkszám:
980426
Gyári cikkszám:
025025

102199.999943

80472.4409

102 200 Ft

Nettó: 80 472 Ft

FMF Powercore 2 Silencer KTM200-300 025025

Rendelhető
Rendelhető

FMF Powercore 2 Kipufogó KTM200-300 025025

Üdvözöljük webshopunkban, ahol megtalálhatók a legmagasabb minőségi motoralkatrészek és motoros ruházat. Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk az FMF Powercore 2 Kipufogó KTM200-300 025025 terméket, amely tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék a motorjuk teljesítményét és hangját javítani.

Termékinformáció

Az FMF Powercore 2 Kipufogó a híres FMF gyártótól származik, amely az egyik vezető vállalat a motoralkatrészek piacán. Ez a kipufogó kifejezetten a KTM200-300-as modellekhez készült, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik a motorjához. A termék cikkszáma 025025, amely biztosítja az eredetiséget és a minőséget.

A főbb jellemzők a következők:

  • Teljesítmény növekedés: Az FMF Powercore 2 Kipufogó jelentősen növeli a motor teljesítményét, biztosítva a jobb gyorsulást és sebességet.
  • Könnyű felépítés: Ez a kipufogó könnyű alumínium anyagból készült, amely csökkenti a motor súlyát, így javítja a kezelhetőséget is.
  • Prémium minőség: Az FMF minden terméke a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően készül, garantálva a tartósságot és a hosszú élettartamot.
  • Könnyű telepítés: Az FMF Powercore 2 Kipufogót egyszerűen telepítheti, és nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet.
  • Kiváló hangzás: Ez a kipufogó biztosítja a jellegzetes, mély és sportos hangot, amely a motorozás élményét még élvezetesebbé teszi.

Miért válassza az FMF Powercore 2 Kipufogót?

Ha szereti a motorkerékpárját, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle, akkor az FMF Powercore 2 Kipufogó a megfelelő választás. A kiváló minőségű anyagok és a fejlett technológia garantálja, hogy hosszú évekig élvezhesse a termék előnyeit. Emellett az FMF márka híres a motoros közösségben a megbízhatóságáról és teljesítményéről.

A webshopunkban az összes FMF terméket megtalálhatja, és szakértő munkatársaink mindig készen állnak, hogy segítsenek a megfelelő alkatrészek kiválasztásában. Ne habozzon, kattintson a vásárlás gombra most, hogy mielőbb megtapasztalhassa a különbséget!

A kimagasló teljesítmény és a lágy, sportos hangzás kombinációja garantáltan elbűvöli Önt és környezetét is.

Elérhetőség és Szállítás

Az FMF Powercore 2 Kipufogó jelenleg raktáron van, és azonnal készen áll a szállításra. Az egyszerű és gyors rendelési folyamatnak köszönhetően pár napon belül már az Ön motorján lehet ez a fantasztikus kipufogó. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy elsőként élvezze a termék előnyeit!

További termékek és kiegészítők

A webshopunkban számos egyéb motoralkatrészt és kiegészítőt talál, melyek segítségével tovább finomíthatja és javíthatja motorkerékpárját. Vessen egy pillantást a kínálatunkra és találja meg a legjobb megoldásokat!

Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, hogy segíthessünk a választásban, és biztosítsuk, hogy elégedett legyen a vásárlásával.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges